De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Luuk DAK | Fonteynenburghlaan, Voorburg

Groen, gaaf en gezellig. Zo noemen wij de BSO van Luuk DAK aan de Fontynenburglaan in Voorburg. In deze voormalige kerk heb jij volop de ruimte om kinderen te laten spelen. Je laat ze bijvoorbeeld kennismaken met de wondere wereld van techniek of je laat hun acteertalenten tot uiting komen op ons eigen podium.
Jij vindt het mega tof om spannende en uitdagende activiteiten te bedenken, plannen en uit te voeren. Je hebt een goede klik met de kinderen en bent een echte teamspeler. Spreekt dit jou aan? Dan hebben we bij Luuk DAK plek jou.

Op deze locatie zoeken we meerdere BSO toppers voor 24 uur in de week, waarbij je op dinsdag en donderdag het vaste gezicht wordt. De overige uren word je flexibel ingezet.

Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een diploma waarmee je kunt werken in de kinderopvang. Dat kan zijn sport en bewegen niveau 3 en 4 of SPW 3 en 4, maar ook als je in het vierde jaar van een hbo- opleiding zit kun je reageren op deze vacature. Echt een toffe baan!

Lisa DAK | Daal en Bergselaan, Bomen-en Bloemenbuurt, Den Haag

Bij Lisa DAK komen de kinderen graag. Na school voelen ze zich helemaal thuis in het scoutinggebouw in de bosjes van Pex. Jij bent hier op maandag, dinsdag en donderdag te vinden en in de vakanties werk je ook op de vrijdag. Jij bent 18 – 20 uur per week een van de vaste gezichten van Lisa DAK.

Doe je nog een hbo-opleiding in bijvoorbeeld sport en beweging en ben je op zoek naar een vaste bijbaan, dan is dit een ideale baan om te combineren met je studie. En als je extra uren wil werken, dan kunnen we je dat aanbieden in ons flexteam.

Kim DAK | Zaanstraat, Centrum, Den Haag

Op de buitenschoolse opvang van Kim DAK aan de Zaanstraat ben jij maandag dinsdag donderdag en vrijdag het vaste gezicht van de groep. Jij bent een sportieve, enthousiaste en zelfstandig werkende BSO medewerker! Je biedt sportieve uitdagende activiteiten aan en zorgt ervoor dat onze kinderen van 4 t/m 12 jaar zich heerlijk kunnen uitleven in een van onze geweldige sportzalen of buiten op ons uitdagende speelplein. En ben jij de motivator om van onze BSO een sportieve Urban locatie te maken met samenwerking van Kindcentrum O3? Reageer dan snel. Wij hebben een uitdagende omgeving voor jou!

Milan DAK | Maarsbergenstraat, Leyenburg, Den Haag

Op deze BSO locatie van Milan DAK aan de Maarsbergenstraat ontvangen we de 7-tot 12-jarigen van de direct nabij gelegen basisscholen. Hier ontluikt het talent van kunstenaars, meesterkoks en acteurs. Op deze locatie zijn kinderen onder jouw creatieve en inspirerende leiding heerlijk aan het kokkerellen op het grote kookeiland of bezig met het schrijven van een spannend theaterstuk.
Als jij energie krijgt van kinderen creatief uit te dagen, dan past Milan DAK helemaal bij jou.
In ons team is er plek voor twee toppers:
• VSO/BSO op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor 20 uur in de week.
• BSO, maandag tot en met vrijdag voor 24-28 uur in de week.

Robin DAK | Gradaland, Mariahoeve, Den Haag

Kinderen spelend iets laten leren. Als creatieve BSO-medewerker heb jij het in je om dit mogelijk te maken. Bij Robin DAK in het gebouw van de John F. Kennedyschool aan het Gradaland in Mariahoeve ben jij helemaal op je plek.
Jij stimuleert de kinderen het beste uit zichzelf te halen. Met jouw creativiteit organiseer je makkelijk een sportieve workshop in de grote gymzaal of je neemt de kinderen mee naar onze eigen moestuin. De afwisseling maakt het spannend en leuk en geen dag is hetzelfde. Ga jij de uitdaging aan?
Ons team heeft plek voor een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 16 uur per week. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zo word jij het vaste gezicht van jouw kinderen

Frank DAK | Schelpkade, Willemspark, Den Haag

De Schelpkade in het Willemspark in Den Haag is de thuisbasis van BSO Frank DAK. Hier ben jij het creatieve mastermind. Je organiseert originele schilderworkshops of je laat de kinderen zelf een theaterstuk schrijven en uitvoeren. Kortom: jij staat aan de basis van toekomstige kunstenaars, muzikanten of meester-koks.
Als dit op jouw lijf geschreven is, dan heeft ons gezellige team plek voor jou. Je werkt 20 uur in de week op maandag, dinsdag en donderdag .

Kim Dak | Draaistraat, Laakkwartier/Spoorwijk, Den Haag

Creativiteit is het magische woord bij Kim DAK aan de Draaistraat. Hier is alle ruimte om met jouw ideeën de leukste BSO-activiteiten neer te zetten. Koken, tuinieren of het artistieke talent van de kinderen stimuleren: jij kunt het en jij doet het. En daarna lekker chillen op het ‘Uit-je-Dak-terras’! Hoe gaaf is dat!??

Eva DAK | Spinozalaan, Voorburg

Een leuke combi-functie bij Eva DAK aan de Spinozalaan in Voorburg: pedagogisch medewerker peuterspeelzaal en BSO. Hoe mooi is het dat jij je kwaliteiten mag inzetten om peuters voor te bereiden op de “grote school” en daarnaast voor de kinderen van school superleuke activiteiten bedenkt.
In het pand van basisschool De Driemaster hebben we ruime en lichte lokalen met volop mogelijkheden voor activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld in de techniek-en ontdekhoek de wetenschappers van de toekomst tot bloei laten komen. Buiten heb je alle ruimte voor sport-en spelactiviteiten. Kortom: een leuke en veelzijdige functie waar je al je creativiteit in kwijt kunt.
In het team van EVa is er plek voor jou voor 22 tot 30 uur in de week.

Eva DAK | Delflandlaan, Essesteijn Voorburg

Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang aan de Delflandlaan in Voorburg is er van alles te beleven! Ze krijgen professionele gitaar-, zang- en pianolessen of kunnen hun ei kwijt tijdens verschillende muziek-, theater- & dansworkshops. Uiteraard gaan we ook elke dag buiten ravotten in onze grote uitdagende buitenruimte of om de hoek naar de speeltuin. Voetballen, fietsen en skelteren kan ook op het naastgelegen schoolplein. Kortom, voor ieder wat wils! Jij bent die enthousiaste medewerker die dit allemaal in goede banen kan leiden. Op maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag ben je het vaste en vertrouwde gezicht. De kinderen kijken uit naar je komst!

Eva DAK | Elzendreef, Essesteijn, Voorburg

De BSO van Eva DAK aan de Elzendreef in Voorburg is de perfecte plek om na school toffe dingen te doen. Gitaarspelen? Dat kan! Jij organiseert de lessen. Dansen en theater? Draai je ook je hand niet voor om. Uiteraard weet je ook hoe je de kinderen buiten kunt vermaken.
Als jij beschikbaar bent voor 16-20 uur in de week op maandag, dinsdag en donderdag, dan is Eva DAK jouw nieuwe werkplek.

Laura DAK | Acaciastraat, Bomen-en Bloemenbuurt, Den Haag

De BSO van Laura DAK in de Acaciastraat is the-place-to-be voor de creatieve en artistieke PM’er. Met jouw originele ideeën maak jij dat de uurtjes na school voorbij vliegen. Onder jouw leiding ontwikkelen kinderen zich tot ware artiesten.
De vacature is voor 24 uur per. Als je je talenten ook aan de allerkleinsten wil laten zien, kun je deze functie ook combineren met een aantal uur op het kinderdagverblijf.

Luuk DAK | Paradijsstraat, Voorburg

Duizenpoten opgelet! Bij onze lokatie in de Paradijsstraat in Voorburg hebben we plek voor een vrolijke en creatieve pm’er. Als je van afwisseling houdt, ben je hier helemaal op je plek, want je kunt aan de slag op de BSO, de TSO en de peuterspeelzaal.
De BSO is gevestigd in de mooie, gerenoveerde vleugel van Groen van Prinsterschool en zit vol met spannende speelhoeken. Onder jouw leiding stimuleer je de fantastie van de kinderen en draai je in een handomdraai een supertof middagprogramma in elkaar. De kinderen willen gewoon niet meer huis!
Je werkt 26 uur in de week van maandag tot en met donderdag.

Luuk DAK | Montessoristraat, Voorburg

Rennen, vliegen, vallen en weer opstaan. Jij laat de kinderen op onze BSO helemaal vrij om hun talenten volop te ontdekken. Onder jouw leiding gaan de kinderen helemaal op in originele activiteiten. Ze ontdekken de scheikundige of kunstenaar in zichzelf. Doordat jij altijd met creatieve activiteiten de middag vult, vliegt de tijd voorbij en willen de kinderen eigenlijk nog niet naar huis.
We hebben plek voor een topper als jij op maandag, dinsdag en donderdag. Uren in overleg.

Dion DAK | Roemer Visscherstraat | Moerwijk, Den Haag

Met z’n allen koken? Check! Kinderen hun creativiteit laten ontdekken? Check! De spannendste speeltuin van Den Haag om de hoek? Check! Dat en meer doen we allemaal bij Dion DAK aan de Roemer Visscherstraat. Jij kunt prima uit de voeten op onze veelzijdige locatie. Sporten, spelen of een spannend avontuur in het Zuiderpark beleven: jij doet het gewoon. Jouw dag is geslaagd als de kinderen niet meer naar huis willen.

Sia Dallinga, unitmanager: “Door de liefdevolle omgeving die wij bieden voelen kinderen zich vrij om te ontdekken. Ons team is hecht en dat maakt dat collega’s, kinderen en ouders altijd weten waar ze aan toe zijn.!”

De Locatie Vlakbij het Zuiderpark ligt Dion DAK. In de buurt staat Dion aangeschreven als een fijne plek voor kinderen, waar ouders hun kindje met een gerust hart naar toe brengen!

Erik DAK | Bentelostraat, Morgenstond, Den Haag

Kinderen van de BSO Erik DAK hebben vaak een probleem: ze willen niet meer huis! En dat komt door jou. Die creatieve en leerzame activiteiten die jij organiseert, zijn zo gaaf dat ze de tijd vergeten. Koken? Check! In het luxe kook-atelier laat jij de sterrenchefs van morgen opstaan. Ga je liever naar buiten? De buitenspeeltuin biedt onnoemelijk veel mogelijkheden om toffe dingen te organiseren.
Het team van Erik DAK verwelkomt jou graag. Je bent 24 uur beschikbaar en je werkt op maandag tot en met donderdag.

David DAK | Bresterstraat, Laakkwartier, Den Haag

Als je van afwisseling houdt, kun je bij David DAK in de Bresterstaat in Laakkwartier helemaal je ei kwijt. We zoeken namelijk een leuke, sportieve en enthousiaste NSO-medewerker. Het aantal uur is afhankelijk van je beschikbaarheid, en of je ook inzetbaar bent (wilt zijn) voor de dagopvang. De NSO functie kan gecombineerd worden met invalwerk op de dagopvang, ondersteuning op de basisschool en/of TSO.
We zoeken in principe iemand voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, maar als je graag meer uren wil werken en ook op woensdag inzetbaar bent, is dat ook mogelijk.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6, € 2.385,- en € 3.192
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Reiskosten van 21 cent per kilometer
 • DAK betaalt mee aan je sport(school)abonnement
 • Tegemoetkoming aan jouw kinderopvangkosten en voorrang op opvang van je eigen kindje bij DAK
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, verlofregelingen, fietsplan en nog veel meer!
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling is belangrijk!
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Na twee maanden proeftijd geven we je met liefde een vast contract

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt liefde voor dit mooie vak!
 • Je bent 20 tot 24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een opleiding waarmee je in de kinderopvang kunt werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, sport en bewegen, Pabo)
 • Je communiceert vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s
 • Je creëert een veilige  en uitdagende omgeving zodat onze kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen
 • Tijdens schoolvakanties hele dagen beschikbaar, dan gaan de BSO kinderen de hele dag naar de BSO.
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Solliciteer nu!

Ben jij de ondernemende en enthousiaste BSO pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.
Je mag ook bellen of appen naar onze recruiter Florance ( +316 58 07 04 12)

 

Inspirerende plek voor jou en het kind

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeften van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! De kinderen hebben zelf een stem in de inrichting van de ruimte en het activiteitenprogramma. Zo zijn er locaties met een aparte chillhoek waar kinderen even lekker kunnen ontspannen. Een boekje lezen, beetje gamen, of gezellig kletsen. En soms is er een theaterhoek met verkleedkleren waar zelfbedachte toneelstukken worden opgevoerd. Plekken om heerlijk te knutselen of te tekenen zijn er ook altijd te vinden. Er zijn zelfs BSO’s waar muziekles wordt gegeven. Gesport wordt er overal. Iedere BSO heeft een eigen felrode ‘sportkliko’ met daarin allerlei sportieve materialen. Sommige locaties hebben een eigen sportveld of gymzaal.

Is sport & beweging jouw passie?

Dan is werken op de BSO ook echt iets voor jou. We hebben een paar echte sportlocaties waar je de mooiste materialen tot je beschikking hebt. Jij bedenkt samen met de kinderen de allerleukste activiteiten op het sportveld!

DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra