DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

Inspirerende plek voor jou en het kind

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeften van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! De kinderen hebben zelf een stem in de inrichting van de ruimte en het activiteitenprogramma. Zo zijn er locaties met een aparte chillhoek waar kinderen even lekker kunnen ontspannen. Een boekje lezen, beetje gamen, of gezellig kletsen. En soms is er een theaterhoek met verkleedkleren waar zelfbedachte toneelstukken worden opgevoerd. Plekken om heerlijk te knutselen of te tekenen zijn er ook altijd te vinden. Er zijn zelfs BSO’s waar muziekles wordt gegeven. Gesport wordt er overal. Iedere BSO heeft een eigen felrode ‘sportkliko’ met daarin allerlei sportieve materialen. Sommige locaties hebben een eigen sportveld of gymzaal.

Is sport & beweging jouw passie?

Dan is werken op de BSO ook echt iets voor jou. We hebben een paar echte sportlocaties waar je de mooiste materialen tot je beschikking hebt. Jij bedenkt samen met de kinderen de allerleukste activiteiten op het sportveld!

Wat bieden we jou?

  • Zekerheid is belangrijk, daarom bieden wij direct een vast contract na je proeftijd
  • Een salaris volgens de CAO kinderopvang tussen de  € 2.139,- en € 2.913,- afhankelijk van uren en ervaring
  • Een eindejaarsuitkering van 3%
  • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk
  • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
  • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
  • Natuurlijk heb je recht op pensioen, een fietsplan, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en nog veel meer!

Wat vragen we van jou?

Vooral om jezelf te zijn! En te laten zien wat jouw passie of talent is (bijvoorbeeld voor sport, natuur, techniek, kunst of koken) en deze passie over te brengen op de kinderen. Je vindt het leuk om samen met kinderen dingen te ondernemen en hen uit te dagen. Daarnaast:

  • Communiceer je vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s in correct Nederlands
  • Heb je een opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, sport en bewegen, Pabo)
  • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Op onderstaande BSO locaties hebben we vacatures open staan

We kijken graag samen met jou naar welke locatie het beste bij jou past.

Luuk DAK Montesssoristraat - Voorburg

Je bent van harte welkom in het fijne en hechte team van onze BSO Luuk DAK. Luuk DAK werkt samen met de Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust en draagt de gedachtegoed van Montessori uit. Op deze locatie is er plek voor 2 BSO toppers die minimaal 20 tot 24 uur in de week beschikbaar zijn.

Luuk DAK Paradijsstraat - Voorburg

Op deze locatie zijn we op zoek naar een sport BSO medewerker voor 15 uur in de week. Wil je deze uren uitbreiden, dan is dat uiteraard mogelijk met onze tussenschoolse opvang of in onze flexpool!

Ook zijn we op op deze locatie op zoek naar een pedagogisch medewerker voor zowel de BSO als de peuteropvang. Je werkt dan in een combinatiefunctie voor 27 uur in de week. Op dinsdag en woensdagochtend ben jij de vaste pedagogisch medewerker van onze kinderen in de peuterspeelzaal. Als de ochtend erop zit bereid je je voor op je BSO kinderen.

Luuk DAK Fonteynenburghlaan - Voorburg

Op deze locatie zoeken we een BSO topper voor 24 uur in de week, waarbij je op dinsdag en donderdag het vaste gezicht wordt. De overige uren word je flexibel ingezet.

Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een diploma waarmee je kunt werken in de kinderopvang. Dat kan zijn sport en bewegen niveau 3 en 4 of SPW 3 en 4, maar ook als je in het vierde jaar van een hbo- opleiding zit kun je reageren op deze vacature. Een mooie bijbaan!

Anne DAK Koningin Emmakade - Den Haag

Jij bent op maandag, dinsdag en donderdag het vast gezicht van de onderbouw. Eén ochtend per week ben je in het KDV te vinden, omdat je collega’s dan overleg hebben. Als pedagogisch medewerker ben je bevoegd om zowel in de BSO als KDV te werken. Wil je meer uren werken? Dan kunnen we altijd kijken of je terecht kunt in onze Flexpool!

Pien DAK Theresiastraat - Den Haag

We zijn op zoek naar een enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerker. Je hebt bij voorkeur een opleiding sport en bewegen gevolgd, maar als je bent afgestudeerd als pedagogisch medewerker of onderwijsassistent en je hebt een sportieve geest, dan is deze functie ook echt iets voor jou. 

Je werkt op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Je verzorgt niet alleen de buitenschoolse opvang, maar ook de tussen schoolse opvang. Zo word jij het vaste gezicht  van jouw kinderen. In totaal werk je 24 uur per week.

Onno DAK Van Beveringkstraat - Den Haag

De kinderen in Duinoord weten precies dat jij de sportieve pedagogisch medewerker bent die elke keer vol energie en enthousiasme gave activiteiten aanbiedt. De 20 uur die jij werkt, verdeel je over de tussenschoolse opvang en de BSO.

Daarnaast zoeken we ook nog een vaste BSO pedagogisch medewerker op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag in de schoolweken.

Wil je meer dan 20 uur werken? Combineer deze vacatures dan met de dagopvang op vrijdag bij Onno DAK Dunklerstraat. Ook hier staat een enthousiast team op jou te wachten! Uiteraard kun je je uren ook aanvullen in onze flexpool!

Milan DAK Baambruggestraat - Den Haag

Op deze locatie zoeken we een BSO topper voor 13 uur in de week. Wil je meer dan 13 uur werken? Dat is geen enkel probleem, want samen met het flexteam kunnen we kijken naar wanneer en hoeveel extra je wilt werken!

Lisa DAK Bosjes van Pex - Den Haag

Bij Lisa DAK komen de kinderen graag. Na school voelen ze zich helemaal thuis in het scoutinggebouw in de bosjes van Pex. Jij bent hier op maandag, dinsdag en donderdag te vinden en in de vakanties werk je ook op de vrijdag. Jij bent 18 – 20 uur per week een van de vaste gezichten van Lisa DAK.

Doe je nog een hbo-opleiding in bijvoorbeeld sport en beweging en ben je op zoek naar een vaste bijbaan, dan is dit een ideale baan om te combineren met je studie. En als je extra uren wil werken, dan kunnen we je dat aanbieden in ons flexteam.

Frank DAK Schelpkade - Den Haag

We zijn op zoek naar een BSO topper voor 10 uur in de week, op de dinsdag en donderdag. In de toekomst kunnen we altijd kijken naar uitbreiding van je uren. Mocht je graag al direct meer willen werken, dan kun je daarnaast ook aan de slag in onze flexpool!

Laura DAK Acaciastraat - Den Haag

Laura DAK ademt kunst en cultuur. De kinderen kijken uit naar jou en willen graag met jou de invulling van de BSO gestalte geven.
Zo plannen jullie een uitje in de buurt, naar het strand of organiseren jullie een echte filmmiddag.
Jij bent het vaste gezicht van maandag tot vrijdag voor 20 uur per week. Wil je meer uur werken? Dat kan! Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn!

Dion DAK Steenwijklaan - Den Haag

Vlak bij het Zuiderpark ligt Dion DAK. Jij bent het sportieve gezicht van Dion! Want na school ben jij de sportiefste pedagogisch medewerker van allemaal.
Elke maandag, dinsdag en donderdag ben jij hier te vinden voor 17 tot 24 uur per week. Jij verzorgt elke keer weer uitdagende sportieve activiteiten die passen bij de leeftijd van de kinderen. Wil je meer uur werken? Je bent van harte welkom in onze flexpool!

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Solliciteer nu!

Ben jij de ondernemende en enthousiaste BSO pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Inge Verstappen (06 46 19 51 94) of met Yessica Beeloo (06 29 22 02 22). Wij zijn allebei ook bereikbaar via WhatsApp! 

DAK kindercentra DAK kindercentra