De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Lisa DAK | 24 uur | Daal en Bergselaan 9, Bomen-en Bloemenbuurt, Den Haag

Bij Lisa DAK komen de kinderen graag. Na school voelen ze zich helemaal thuis in het scoutinggebouw in de bosjes van Pex. Jij bent hier op maandag, dinsdag en donderdag te vinden en in de vakanties werk je ook op de vrijdag. Jij bent 24 uur per week een van de vaste gezichten van Lisa DAK.

Doe je nog een hbo-opleiding in bijvoorbeeld sport en beweging en ben je op zoek naar een vaste bijbaan, dan is dit een ideale baan om te combineren met je studie. En als je extra uren wil werken, dan kunnen we je dat aanbieden in ons flexteam.

Eva DAK | 24 uur | Elzendreef 6-8, Essesteijn, Voorburg

Voor Eva DAK Elzendreef hebben we een leuke vacature openstaan! We zoeken een flexibele pedagogisch medewerker voor zowel de peuteropvang als voor de BSO. Drie ochtenden mag je dan op de Peuteropvang staan en ’s middags op de BSO gezellig met de kleuters (tot 7 jaar). Hier is alle ruimte om met jouw ideeën de leukste BSO-activiteiten neer te zetten. Koken, tuinieren of het artistieke talent van de kinderen stimuleren: jij kunt het en jij doet het. De BSO van Eva DAK aan de Elzendreef in Voorburg is de perfecte plek om na school toffe dingen te doen. Gitaarspelen? Dat kan! Jij organiseert de lessen. Dansen en theater? Draai je ook je hand niet voor om. Uiteraard weet je ook hoe je de kinderen buiten kunt vermaken.

Luuk DAK | 16-24 uur | Paradijsstraat 51, Voorburg

Duizenpoten opgelet! Bij onze locatie in de Paradijsstraat in Voorburg hebben we plek voor een vrolijke en creatieve pm’er. Als je van afwisseling houdt, ben je hier helemaal op je plek, want je kunt aan de slag op de BSO, de TSO en de peuterspeelzaal. De BSO is gevestigd in de mooie, gerenoveerde vleugel van Groen van Prinsterschool en zit vol met spannende speelhoeken. Onder jouw leiding stimuleer je de fantastie van de kinderen en draai je in een handomdraai een supertof middagprogramma in elkaar. De kinderen willen gewoon niet meer huis!
Je werkt 16-24 uur in de week van maandag tot en met donderdag.

Onno DAK | 24 uur | Laan van Poot 38a, Vogelwijk, Den Haag

Onno DAK aan de Laan van Poot in de prachtige Haagse Vogelwijk ligt direct aan de sportvelden van SVV Scheveningen. Als BSO-medewerker heb je hier talloze mogelijkheden om de kinderen een toptijd te bezorgen. Jij weet de grote buitenruimte te benutten met uitdagende sportactiviteiten. In het bos aan de overkant van de weg laat jij de kinderen de Freek Vonk in zichzelf ontdekken. Daarnaast weet je ook in de ruime en lichte binnenruimtes een leuke sfeer te creëren waar de kinderen afwisselende opdrachten uitvoeren. Een top BSO die volop mogelijkheden biedt.
Ons team heeft plek voor een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 24 uur per week. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zo word jij het vaste gezicht van jouw kinderen.

Kim DAK | 17 uur | Zaanstraat 25, Den Haag

Op de buitenschoolse opvang van Kim DAK aan de Zaanstraat ben jij maandag dinsdag donderdag en vrijdag het vaste gezicht van de groep. Jij bent een sportieve, enthousiaste en zelfstandig werkende BSO medewerker! Je biedt sportieve uitdagende activiteiten aan en zorgt ervoor dat onze kinderen van 4 t/m 12 jaar zich heerlijk kunnen uitleven in een van onze geweldige sportzalen of buiten op ons uitdagende speelplein. En ben jij de motivator om van onze BSO een sportieve Urban locatie te maken in samenwerking met Kindcentrum O3? Reageer dan snel. Wij hebben een uitdagende omgeving voor jou!

Laura DAK | 20 uur | Acaciastraat 139a, Den Haag

Laura DAK in de Acaciastraat is the-place-to-be voor de creatieve en artistieke PM’er. Met jouw originele ideeën maak jij dat de uurtjes na school voorbij vliegen. Onder jouw leiding ontwikkelen kinderen zich tot ware artiesten. De vacature is voor 20 uur per week. Laura DAK in de wijk Bomen- en Bloemenbuurt in Den Haag is een ruime, moderne en lichte kinderopvanglocatie in Segbroek, naast de basisschool. De kleurig ingerichte ruimtes hebben verschillende knusse speelhoekjes en hebben direct toegang tot de natuurlijk aangelegde ontdektuin.

Pien DAK | 24-27 uur | Theresiastraat 310, Bezuidenhout, Den Haag

Sport en beweging zit in jouw bloed en dit wil je ook graag aan kinderen overbrengen. Bij Pien DAK aan de Theresiastraat kun je jouw sportieve en creatieve ideeën helemaal kwijt. Voetballen, tikkertje of op avontuur in het Haagse Bos: jij bedenkt het en zorgt ervoor dat de kinderen niet meer naar huis willen!
Je verzorgt niet alleen de buitenschoolse opvang, maar ook de tussenschoolse opvang. Zo word jij het vaste gezicht van jouw kinderen. In totaal werk je 24-27 uur per week. Ben jij die enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerker die ons team komt versterken?

Luuk DAK | 16-24 uur | Paradijsstraat 51, Voorburg

Rennen, vliegen, vallen en weer opstaan. Jij laat de kinderen op onze BSO helemaal vrij om hun talenten volop te ontdekken. De BSO is gevestigd in de mooie, gerenoveerde vleugel van Groen van Prinsterschool en zit vol met spannende speelhoeken. Onder jouw leiding stimuleer je de fantasie van de kinderen en draai je in een handomdraai een supertof middagprogramma in elkaar. De kinderen willen gewoon niet meer huis! We hebben plek voor een topper als jij voor 16-24 uur op maandag, donderdag en vrijdag. Kom jij ons team versterken?

Femke DAK | 22-24 uur | Woonstede 96, Den Haag

De BSO van Femke DAK bevindt zich in de levendige wijk Bouwlust en Vrederust. Hier laat jij de kinderen na een lange schooldag even flink uitrazen in de buitenruimtes of zet je ze aan het werk om een prachtig bouwsel te maken. Jij bedenkt het, jij doet het. Die vrijheid krijg je bij Femke DAK.

Het gezellige team zoekt twee medewerkers voor 22-24 uur in de week.

Inspirerende plek voor jou en het kind

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeften van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! De kinderen hebben zelf een stem in de inrichting van de ruimte en het activiteitenprogramma. Zo zijn er locaties met een aparte chillhoek waar kinderen even lekker kunnen ontspannen. Een boekje lezen, beetje gamen, of gezellig kletsen. En soms is er een theaterhoek met verkleedkleren waar zelfbedachte toneelstukken worden opgevoerd. Plekken om heerlijk te knutselen of te tekenen zijn er ook altijd te vinden. Er zijn zelfs BSO’s waar muziekles wordt gegeven. Gesport wordt er overal. Iedere BSO heeft een eigen felrode ‘sportkliko’ met daarin allerlei sportieve materialen. Sommige locaties hebben een eigen sportveld of gymzaal.

Is sport & beweging jouw passie?

Dan is werken op de BSO ook echt iets voor jou. We hebben een paar echte sportlocaties waar je de mooiste materialen tot je beschikking hebt. Jij bedenkt samen met de kinderen de allerleukste activiteiten op het sportveld!

DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra