De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Robin DAK | Ametisthorst, Mariahoeve, Den Haag

Kom jij werken bij de nieuwste BSO van DAK? Wij zijn op zoek naar een BSO-medewerker voor 20 tot 24 uur in de week. Robin Dak, Amethisthorst, heeft een fonkelnieuwe gymzaal waar de kinderen lekker kunnen sporten en ravotten met de nieuwste materialen. Voor diegenen die liever knutselen, dansen of koken is er ook van alles te doen! Onder jouw leiding kan elk kind kan hier zijn talenten perfectioneren. Samen met je collega’s, maak jij deze prachtige BSO een trekpleister waar de kinderen gestimuleerd worden om zichzelf te ontdekken!

Anne DAK | Koningin Emmakade, Regentessekwartier, Den Haag

Jij bent op maandag, dinsdag en donderdag het vast gezicht van de onderbouw. Eén ochtend per week ben je in het KDV te vinden, omdat je collega’s dan overleg hebben. Als pedagogisch medewerker ben je bevoegd om zowel in de BSO als KDV te werken. Wil je meer uren werken? Dan kunnen we altijd kijken of je terecht kunt in onze Flexpool!

Onno DAK Sport BSO | Verhulstplein, Duinoord, Den Haag

Bij Onno DAK aan het Verhulstplein zijn we gek van sport en bewegen. Voetballen, basketballen en bijvoorbeeld zelf obstacle-runs bouwen. Jij draait je hand er niet voor om. Kinderen zijn bij jou in vertrouwde handen. Je biedt sportieve en uitdagende activiteiten aan en zorgt ervoor dat de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.  Als jij ook sport en beweging ademt, dan verwelkomen we je graag in ons team. Wij zoeken een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 20-24 uur per week.

Eva DAK | Delflandlaan, Essesteijn Voorburg

Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang aan de Delflandlaan in Voorburg is er van alles te beleven! Ze krijgen professionele gitaar-, zang- en pianolessen of kunnen hun ei kwijt tijdens verschillende muziek-, theater- & dansworkshops. Uiteraard gaan we ook elke dag buiten ravotten in onze grote uitdagende buitenruimte of om de hoek naar de speeltuin. Voetballen, fietsen en skelteren kan ook op het naastgelegen schoolplein. Kortom, voor ieder wat wils! Jij bent die enthousiaste medewerker die dit allemaal in goede banen kan leiden. Op maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag ben je het vaste en vertrouwde gezicht. De kinderen kijken uit naar je komst!

Luuk DAK | Fonteynenburghlaan, Voorburg

Op deze locatie zoeken we meerdere BSO toppers voor 24 uur in de week, waarbij je op dinsdag en donderdag het vaste gezicht wordt. De overige uren word je flexibel ingezet.

Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een diploma waarmee je kunt werken in de kinderopvang. Dat kan zijn sport en bewegen niveau 3 en 4 of SPW 3 en 4, maar ook als je in het vierde jaar van een hbo- opleiding zit kun je reageren op deze vacature. Een mooie bijbaan!

Pien DAK | Theresiastraat, Bezuidenhout, Den Haag

Sport en beweging zit in jouw bloed en dit wil je ook graag aan kinderen overbrengen. Bij Pien DAK aan de Theresiastraat kun je sportieve en creatieve ideeën helemaal kwijt.
Voetballen, tikkertje of op avontuur in het Haagse Bos: jij bedenkt het en zorgt ervoor dat de kinderen niet meer naar huis willen.
Jij bent die enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerker die ons team komt versterken. Je werkt op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Je verzorgt niet alleen de buitenschoolse opvang, maar ook de tussenschoolse opvang. Zo word jij het vaste gezicht  van jouw kinderen. In totaal werk je 24 uur per week.

Lisa DAK | Daal en Bergselaan, Bomen-en Bloemenbuurt, Den Haag

Bij Lisa DAK komen de kinderen graag. Na school voelen ze zich helemaal thuis in het scoutinggebouw in de bosjes van Pex. Jij bent hier op maandag, dinsdag en donderdag te vinden en in de vakanties werk je ook op de vrijdag. Jij bent 18 – 20 uur per week een van de vaste gezichten van Lisa DAK.

Doe je nog een hbo-opleiding in bijvoorbeeld sport en beweging en ben je op zoek naar een vaste bijbaan, dan is dit een ideale baan om te combineren met je studie. En als je extra uren wil werken, dan kunnen we je dat aanbieden in ons flexteam.

Nina DAK Sport BSO | Vlamenburg, Mariahoeve, Den Haag

Nina DAK Vlamenburg is een gave en sportieve Buitenschoolse opvanglocatie waar kinderen lekker kunnen ravotten en waar ze ook kennis maken met tal van sportactiviteiten. Bij Nina DAK draait alles om sport en bewegen. Dus ben je niet buiten aan het honkballen of voetballen, dan zet je binnen in de gymzaal wel een te gekke obstacle-run uit. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 24 uur per week.

Kim DAK | Zaanstraat, Centrum, Den Haag

Op de buitenschoolse opvang van Kim DAK aan de Zaanstraat ben jij maandag dinsdag donderdag en vrijdag het vaste gezicht van de groep. Jij bent een sportieve, enthousiaste en zelfstandig werkende BSO medewerker! Je biedt sportieve uitdagende activiteiten aan en zorgt ervoor dat onze kinderen van 4 t/m 12 jaar zich heerlijk kunnen uitleven in een van onze geweldige sportzalen of buiten op ons uitdagende speelplein. En ben jij de motivator om van onze BSO een sportieve Urban locatie te maken met samenwerking van Kindcentrum O3?Reageer dan snel. wij hebben een uitdagende omgeving voor jou!

Milan DAK | Maarsbergenstraat, Leyenburg, Den Haag

Op deze BSO locatie van Milan DAK aan de Maarsbergenstraat ontvangen we de 7-tot 12-jarigen van de direct nabij gelegen basisscholen. Hier ontluikt het talent van kunstenaars, meesterkoks en acteurs. Op deze locatie zijn kinderen onder jouw creatieve en inspirerende leiding heerlijk aan het kokkerellen op het grote kookeiland of bezig met het schrijven van een spannend theaterstuk.
Als jij energie krijgt van kinderen creatief uit te dagen, dan past Milan DAK helemaal bij jou.
In ons team is er plek voor twee toppers:
• VSO/BSO op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor 20 uur in de week.
• BSO, maandag tot en met vrijdag voor 24-28 uur in de week.

Luuk DAK | Oranje Nassaustraat -Voorburg-Midden-Voorburg

Bij Luuk DAK aan de fraaie Oranje Nassaustraat in Voorburg is het elke dag een vrolijke boel. Onder jouw leiding ontdekken de kinderen hun creatieve talenten en gaan ze aan de slag om bijvoorbeeld een spannend fantasiespel te ontwikkelen. Om stoom af te blazen laat je ze buiten sportieve opdrachten uitvoeren. Door jouw energieke leiding willen de kinderen niet meer huis.
Ons team heeft plek voor een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 20 uur per week. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zo word jij het vaste gezicht  van jouw kinderen

Robin DAK | Gradaland, Mariahoeve, Den Haag

Kinderen spelend iets laten leren. Als creatieve BSO-medewerker heb jij het in je om dit mogelijk te maken. Bij Robin DAK in het gebouw van de John F. Kennedyschool aan het Gradaland in Mariahoeve ben jij helemaal op je plek.
Jij stimuleert de kinderen het beste uit zichzelf te halen. Met jouw creativiteit organiseer je makkelijk een sportieve workshop in de grote gymzaal of je neemt de kinderen mee naar onze eigen moestuin. De afwisseling maakt het spannend en leuk en geen dag is hetzelfde. Ga jij de uitdaging aan?
Ons team heeft plek voor een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 16 uur per week. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zo word jij het vaste gezicht van jouw kinderen

Onno DAK | Laan van Poot, Vogelwijk, Den Haag

Onno DAK aan de Laan van Poot in de prachtige Haagse Vogelwijk ligt direct aan de sportvelden van SVV Scheveningen. Als BSO-medewerker heb je hier talloze mogelijkheden om de kinderen een toptijd te bezorgen. Jij weet de grote buitenruimte te benutten met uitdagende sportactiviteiten. In het bos aan de overkant van de weg laat jij de kinderen de Freek Vonk in zichzelf ontdekken. Daarnaast weet je ook in de ruime en lichte binnenruimtes een leuke sfeer te creëren waar de kinderen afwisselende opdrachten uitvoeren. Een top BSO die volop mogelijkheden biedt.
Ons team heeft plek voor een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 16 uur per week. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Zo word jij het vaste gezicht van jouw kinderen.

Frank DAK | Sumatrastraat, Archipelbuurt, Den Haag

Op de BSO van Frank DAK begint het avontuur! Door jouw enthousiasme veranderen kinderen in een handomdraai in fanatieke spoorzoekers of mini-geologen. Jij bent de steun en toeverlaat voor deze avonturiers, maar laat ze ook lekker zelf op hun eigen manier activiteiten ontplooien. Voor onze mooie locatie in de Sumatrastraat in de fraaie Archipelbuurt zoekt ons team versterking voor een medewerker voor 26 uur in de week. Je werkt op maandag tot en met vrijdag. Zo word jij het vaste gezicht  van jouw kinderen.

Frank DAK | Schelpkade, Willemspark, Den Haag

De Schelpkade in het Willemspark in Den Haag is de thuisbasis van BSO Frank DAK. Hier ben jij de creatieve spil in het web. Je organiseert leuke schilderworkshops of je laat de kinderen zelf een theaterstuk schrijven en uitvoeren. Kortom: jij staat aan de basis van toekomstige kunstenaars, muzikanten of meester-koks.
Als dit op jouw lijf geschreven is, dan heeft ons gezellige team plek voor jou. Je werkt 20 uur in de week op maandag, dinsdag en donderdag .

Erik DAK | Bentelostraat, Morgenstond, Den Haag

Kinderen van de BSO Erik DAK hebben vaak een probleem: ze willen niet meer huis! En dat komt door jou. Die creatieve en leerzame activiteiten die jij organiseert, zijn zo gaaf dat ze de tijd vergeten. Koken? Check! In het luxe kook-atelier laat jij de sterrenchefs van morgen opstaan. Ga je liever naar buiten? De buitenspeeltuin biedt onnoemelijk veel mogelijkheden om toffe dingen te organiseren.
Het team van Erik DAK verwelkomt jou graag. Je bent 24 uur beschikbaar en je werkt op maandag tot en met donderdag.

David DAK | Bresterstraat, Laakkwartier, Den Haag

Als je van afwisseling houdt, kun je bij David DAK in de Bresterstaat in Laakkwartier helemaal je ei kwijt. We zoeken namelijk een leuke, sportieve en enthousiaste NSO-medewerker. Het aantal uur is afhankelijk van je beschikbaarheid, en of je ook inzetbaar bent (wilt zijn) voor de dagopvang. De NSO functie kan gecombineerd worden met invalwerk op de dagopvang, ondersteuning op de basisschool en/of TSO.
We zoeken in principe iemand voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, maar als je graag meer uren wil werken en ook op woensdag inzetbaar bent, is dat ook mogelijk.

Femke DAK | Woonstede, Bouwlust en Vrederust, Den Haag

De BSO van Femke DAK bevindt zich in de levendige wijk Bouwlust en Vrederust. Hier laat jij de kinderen na een lange schooldag even flink uitrazen in de buitenruimtes of zet je ze aan het werk om een prachtig bouwsel te maken. Jij bedenkt het, jij doet het. Die vrijheid krijg je bij Femke DAK.
Het gezellige team zoekt een extra medewerker voor 16 tot 24 uur in de week. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6, € 2.188,- en € 2.9779
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Reiskosten van 21 cent per kilometer
 • DAK betaalt mee aan je sport(school)abonnement
 • Tegemoetkoming aan jouw kinderopvangkosten en voorrang op opvang van je eigen kindje bij DAK
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, verlofregelingen, fietsplan en nog veel meer!
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling is belangrijk!
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Na twee maanden proeftijd geven we je met liefde een vast contract

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt liefde voor dit mooie vak!
 • Je bent 20 tot 24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een opleiding waarmee je in de kinderopvang kunt werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, sport en bewegen, Pabo)
 • Je communiceert vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s
 • Je creëert een veilige  en uitdagende omgeving zodat onze kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen
 • Tijdens schoolvakanties hele dagen beschikbaar, dan gaan de BSO kinderen de hele dag naar de BSO.
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Solliciteer nu!

Ben jij de ondernemende en enthousiaste BSO pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.
Je mag ook bellen of appen naar onze recruiters Florance ( 06 58 07 04 12) of Yessica ( 06 29 22 02 22)

 

Inspirerende plek voor jou en het kind

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeften van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! De kinderen hebben zelf een stem in de inrichting van de ruimte en het activiteitenprogramma. Zo zijn er locaties met een aparte chillhoek waar kinderen even lekker kunnen ontspannen. Een boekje lezen, beetje gamen, of gezellig kletsen. En soms is er een theaterhoek met verkleedkleren waar zelfbedachte toneelstukken worden opgevoerd. Plekken om heerlijk te knutselen of te tekenen zijn er ook altijd te vinden. Er zijn zelfs BSO’s waar muziekles wordt gegeven. Gesport wordt er overal. Iedere BSO heeft een eigen felrode ‘sportkliko’ met daarin allerlei sportieve materialen. Sommige locaties hebben een eigen sportveld of gymzaal.

Is sport & beweging jouw passie?

Dan is werken op de BSO ook echt iets voor jou. We hebben een paar echte sportlocaties waar je de mooiste materialen tot je beschikking hebt. Jij bedenkt samen met de kinderen de allerleukste activiteiten op het sportveld!

DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra