De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Kim DAK | 32 uur | Adriaan Vlackstraat, Stationsbuurt, Den Haag

en jij een zorgzame, ontwikkelingsgerichte pedagogisch medewerker voor onze babygroep? En ben je in het bezit van het babycertificaat of ben je bereid om deze te halen? Hou je van verschillende culturen in het hartje van de Rivierenbuurt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben je in ieder geval nodig op woensdag en vrijdag op onze babygroep. De andere dagen die je beschikbaar bent plannen we in overleg in. Als vast gezicht van deze babygroep ben je de rots in de branding voor de kindjes, ouders en collega’s. Je biedt activiteiten aan die passen bij de ontwikkeling van het kindje en je vertelt de ouders hier graag over. Samen maken we team Kim DAK!

Onno DAK | 24-27 uur | Westduinweg 38D, Statenkwartier, Den Haag

“Het was weer zoooo leuk vandaag!” Als je dat hoort heb jij je werk gedaan. Jij bent die pm’er die van elke dag een topdag maakt.
Met jouw ideeën en creativiteit zorg jij ervoor dat de kindjes zich ontwikkelen tot nieuwsgierige kinderen.
Bij onze veelzijdige locatie hebben we plek voor een bevlogen pm’er die 24-27 uur per week het gezicht van de groep is.

Anne DAK | 32 uur | Koningin Emmakade, Regentessekwartier, Den Haag

Bij Anne DAK mogen we een nieuwe groep starten en daarom hebben we jou nodig! Ben jij een pedagogisch medewerker met een certificaat “babyspecialist” of wil je deze graag halen? Kom dan naar Anne DAK.  Samen met een nieuwe collega ga je kindjes van 0-2 jaar uitdagen om de wereld om hen heen te ontdekken. Jij weet precies welke activiteiten in de verschillende ontwikkelfasen kunt aanbieden. Je bent 32 uur per week het vast gezicht van deze groep! Je hebt er zin en jouw ervaring en enthousiasme zal er voor zorgen dat onze kindjes zich veilig en goed voelen bij jou op de groep! Dus tot snel bij Anne DAK!

Robin DAK | 24 uur | Ametisthorst 421, Den Haag

Robin DAK heeft een nieuw pand en wat voor een! Jij bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze 0-4 groepen. Want hier ben jij nodig!
Als groepsondersteuner op de peutergroepen werk je samen met de pedagogisch medewerker en samen creëer je een veilige omgeving voor de kinderen op je locatie. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de keuken en de opvangruimtes. Je maakt het fruit voor het fruitmoment schoon en zorgt ervoor dat de lunch klaar staat, zodat de kinderen rustig en gezellig samen kunnen eten. Natuurlijk help je de allerkleinsten en je zorgt ervoor dat iedereen genoeg heeft gehad om in de middag volop te spelen. Na de lunch ruim je de tafel af en zorgt ervoor dat al het servies in de vaatwasser staat. Je kijkt of je al een wasje kunt doen en of speelgoed kunt opruimen. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles schoon en opgeruimd is. Als jouw groep een uitstapje maakt of er is een (buiten)activiteit georganiseerd, dan ben jij erbij. Samen met de pedagogisch medewerker zorg je ervoor dat de kinderen een fijne tijd hebben op je locatie.

Solliciteer direct en kom zelf ervaren hoe leuk het is bij Robin DAK!

De gezelligste plek voor kinderen met alle aandacht voor de ontwikkeling

Kinderen hebben vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven maken. Door onze medewerkers heeft onze opvang een vertrouwde sfeer waar kinderen zich thuis voelen. 

Om je zo goed mogelijk te begeleiden op het kindercentrum staan er altijd een pedagogisch coach en een pedagoog voor je klaar, want jouw ontwikkeling vinden wij minstens zo belangrijk! Naast persoonlijke begeleiding bieden we ook workshops, trainingen en cursussen aan. Bekijk hier hoe een dag op het kinderdagverblijf eruitziet.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra