De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Robin DAK | Ametisthorst, Mariahoeve, Den Haag

In ons prachtige nieuwe pand ben je van harte welkom in de babygroep! Elke dag bezorg je de kleintjes een fijne dag.  Je herkent de  interactie tussen baby’s en naast het knuffelen en doezelen weet jij als geen ander hoe je speelmateriaal moet aanbieden en wanneer. Elke dag vertel je de trotse ouders hoe hun kindje het heeft gehad bij jou. Ons gezellige team zoekt versterking voor 32 uur per week. Zien we je snel bij Robin DAK?

Daan DAK | Lamgroen, Centrum, Den Haag

Midden in het centrum van Den Haag bevindt zich kinderdagverblijf Daan DAK. Hier sta jij de allerkleinsten bij in hun ontdekkingstocht. Jij ziet ze de belangrijkste eerste stappen in de grote wereld maken. Jij bent die pedagogisch medewerker die van aanpakken weet. Je ziet wat de kinderen nodig hebben en je weet precies welke activiteiten in de verschillende ontwikkelfasen kunt aanbieden.
Het team van Daan DAK heeft ruimte voor een aantal nieuwe collega’s. Er zijn veel mogelijkheden dus neem gerust contact om jouw wensen te bespreken.

Onno DAK | Dunklerstraat, Duinoord, Den Haag

“Het was weer zoooo leuk vandaag!” Als je dat hoort heb jij je werk gedaan. Jij bent die pm’er die van elke dag een topdag maakt.
Met jouw ideeën en creativiteit zorg jij ervoor dat de kindjes zich ontwikkelen tot nieuwsgierige kinderen.
Voor de 0-4 groep op onze veelzijdige locatie hebben we plek voor een bevlogen pm’er die 26 uur per week het gezicht van de groep is.

Erik DAK | Bentelostraat, Morgenstond, Den Haag

“Het was weer zoooo leuk vandaag!” Als je dat hoort heb jij je werk gedaan. Jij bent die pm’er die van elke dag een topdag maakt.
Met jouw ideeën en creativiteit zorg jij ervoor dat de kindjes zich ontwikkelen tot nieuwsgierige kinderen. Als je ook nog over een VVE-certificaat beschikt, ben je helemaal die kanjer die we zoeken.
Eén van onze toppers gaat met zwangerschapsverlof dus we zoeken iemand die haar kan vervangen.

 

Wat bieden we jou?

 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6, € 2.385,- en € 3.192
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Reiskosten van 21 cent per kilometer
 • DAK betaalt mee aan je sport(school)abonnement
 • Tegemoetkoming aan jouw kinderopvangkosten en voorrang op opvang van je eigen kindje bij DAK
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, verlofregelingen, fietsplan en nog veel meer!
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling is belangrijk!
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Na twee maanden proeftijd krijg je een vast contract!

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt liefde voor dit mooie vak!
 • Je hebt een opleiding waarmee je in de kinderopvang kunt werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, sport en bewegen, Pabo)
 • Je communiceert vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s
 • Je creëert een veilige  en uitdagende omgeving zodat onze kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteer nu!

 

Ben jij de ondernemende en enthousiaste BSO pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.
Je mag ook bellen of appen naar onze recruiter Florance (+316 58 07 04 12)

De gezelligste plek voor kinderen met alle aandacht voor de ontwikkeling

Kinderen hebben vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven maken. Door onze medewerkers heeft onze opvang een vertrouwde sfeer waar kinderen zich thuis voelen. 

Om je zo goed mogelijk te begeleiden op het kindercentrum staan er altijd een pedagogisch coach en een pedagoog voor je klaar, want jouw ontwikkeling vinden wij minstens zo belangrijk! Naast persoonlijke begeleiding bieden we ook workshops, trainingen en cursussen aan. Bekijk hier hoe een dag op het kinderdagverblijf eruitziet.

DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra