Hoe was jóuw dag?

Iedere nieuwe dag biedt kansen. Kinderopvang Dak kindercentra geeft je de mogelijkheid je dag te beleven zoals jij wilt. Wij zorgen voor ruimte en rust in je hoofd. Geven je de zekerheid dat je kind de best denkbare opvang krijgt. Dat je dochter of zoon gezien wordt en speelt, lacht, slaapt en leert in een omgeving die veilig is en vertrouwd. Met geïnteresseerde mensen om zich heen die oprecht om hem of haar geven.

Kinderopvang is een vak

Wij zijn specialisten in opvoeding en ontwikkeling. Professionals die weten dat kinderopvang een dienst, maar vooral een vak is. Een vak dat je met je hart uitoefent. Dat je verrijkt als persoon.

Iedere dag een avontuur

Bij Dak kindercentra is geen dag hetzelfde, op een ding na: we zetten ons altijd volledig en onvoorwaardelijk in voor jou en je kind. Met een positieve instelling en zonder onderscheid. Ieder kind is ons even lief. En iedere ouder of verzorger een even belangrijke klant. Wij beseffen heel goed dat je ons je dierbaarste bezit toevertrouwt.

Goede start!

En we beloven ons uiterste best te doen je met een gerust gevoel aan je dag te laten beginnen. Waardoor je van alles kunt doen en meemaken. Net als je kind. Zodat we genoeg hebben om over te praten als we elkaar weer zien.