Scherpe tarieven

Geen gratis iPad bij een inschrijving, wel gewoon goede kinderopvang. Daar staat Dak kindercentra voor. Wij zijn een maatschappelijke organisatie die elke euro investeert in jouw zoon of dochter. En in onze medewerkers. Want die zorgen ervoor dat jouw kind de onverdeelde aandacht krijgt die het verdient. Trouwens, die ‘gratis’ iPad? Die betaal je uiteindelijk natuurlijk gewoon zelf! 

Gezonde bedrijfsvoering

Kinderopvang is een vak. Een vak dat je in eerste instantie met je hart uitoefent. Maar ook met verstand en beleid. En dat beleid is bij ons niet op winst gericht, maar op een gezonde bedrijfsvoering. Dak kindercentra is namelijk geen commercieel bedrijf, maar een stichting met een grote verantwoordelijkheid richting de samenleving. 

Maatschappelijk verbonden

Waar andere kinderopvangorganisaties misschien eerder kiezen voor het snelle geld, gaan wij voor duurzame kwaliteit. En mochten we aan het eind van het jaar een positieve balans hebben? Dan gaat dat geld niet naar aandeelhouders, want die hebben we als stichting niet. Onze winst betaalt zich direct uit in winst voor kinderen. We investeren in nieuwe en bestaande kindercentra, in samenwerkingen met Brede Buurtscholen en in cursussen en trainingen voor onze medewerkers. Door onze verbondenheid met maatschappelijke organisaties, zoals buurtcentra, culturele instellingen, sportclubs en scholen, weten we wat er speelt en leeft en kunnen we daar waar nodig actie ondernemen.  

Aantrekkelijk geprijsd

Dat maatschappelijk ondernemerschap en niet op winst gericht zijn, leidt ertoe dat wij onze kinderopvang misschien niet voor de laagste, maar wel voor heel concurrerende tarieven kunnen aanbieden. En zo zorgen we er ook voor dat kinderopvang voor iedereen toegankelijk blijft. Kortom: we letten gewoon goed op de kleintjes, zeg maar!

Terug