60 Centra in de buurt

Dak kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg vind je ons op loopafstand van huis, werk of school. En onze vriendelijke en goed opgeleide medewerkers geven je de zekerheid dat je zoon of dochter de best denkbare opvang krijgt in een veilige en vertrouwde omgeving.

Kansen voor kinderen

Dak kindercentra is vertegenwoordigd in álle stadswijken. Al ruim 100 jaar maken wij ons sterk om kinderopvang bereikbaar te maken voor alle kinderen, ongeacht achtergrond of milieu. Wij geloven in de waarde van kinderopvang voor hun ontwikkeling en vinden dat elk kind recht heeft op gelijke kansen. En dat zie je ook weer terug in onze scherpe tarieven waarmee we kinderopvang voor iedereen betaalbaar houden.

Aandacht voor jou

Dichtbij betekent ook dat wij heel graag met jou in contact komen. Hoe lastig het soms door de hectiek aan de randen van de dag is, onze medewerkers doen er alles aan om toch iedere ouder bij het brengen en halen even wat aandacht te geven. Soms om gewoon te vertellen welke fantastische avonturen je kind nu weer heeft beleefd. Maar soms ook om te overleggen als het even niet zo lekker loopt. Kinderen zijn constant in beweging. Regelmatig met elkaar afstemmen vinden wij heel erg belangrijk.

Laat je horen!

We zijn altijd benieuwd naar de ideeën van ouders. Dat houdt ons scherp. Voel je daarom vrij je mening, tips en suggesties met ons te delen. Dat kan gewoon bij de medewerker van de groep van je kind. Maar mocht je meer tijd willen om eens rustig bij te kletsen over hoe het gaat, dan maak je toch gewoon een afspraak op een moment dat het beter uitkomt?

Vliegende start

Ieder kind is ons even lief. Iedere ouder een waardevolle partner. Dat zijn geen loze woorden, daar doen we alles aan. Elk dag weer. Dat is onze missie en daar kun je ons aan houden. Laten we er samen voor zorgen dat je zoon of dochter een vliegende start heeft in onze dynamische en uitdagende samenleving!

Terug