Valentijnsactie!

22-01-20

Woensdag 29 januari staat in het teken van mensen in het zonnetje zetten. Op deze dag tussen 13:30 en 15:30 uur rijden de Beer en het Knuffelhart in de Dak bakfiets samen met een cameraploeg door het centrum van Den Haag om heel veel liefdevolle boodschappen van kinderen op te halen. Deze boodschappen geven we direct mee.

Wie wil jij in het zonnetje zetten?

Is dit misschien oma die altijd heel veel snoepjes in de kast heeft? Of opa die altijd hele coole spelletjes met jou doet? Maar de juf is natuurlijk ook wel heel lief! Of blijft mama toch de liefste van de hele wereld, omdat ze altijd met jou knuffelt?

Kom bij ons in de Dak bakfiets en vertel ons wie jij wilt verrassen en waarom. Je krijgt deze boodschap van ons meteen mee op een speciale Dak kindercentra USB stick, zodat je jouw liefdevolle boodschap door kunt geven aan die ene speciale persoon.

Iedereen vindt het leuk om in het zonnetje gezet te worden, dus waarom doen we dat niet vaker? Met een persoonlijke videoboodschap geef je iemand al een speciaal en warm gevoel.

Kom op woensdag 29 januari tussen 13:30 en 15:30 uur naar het centrum van Den Haag en spreek de liefste boodschap in! Volg de social media van Dak kindercentra voor de exacte plek van de Dak bakfiets. Dit maken we een dag van tevoren bekend.

Warme aandacht! Dat is waar Dak kindercentra voor staat, al ruim 100 jaar.