Update kinderopvang Nina Dak

19-01-18

Gisteren was het voor iedereen een grote schok bij Nina Dak, waar tijdens de storm een grote boom op het pand is gewaaid wat forse schade heeft veroorzaakt. We zijn erg blij dat alle medewerkers en kinderen ongedeerd zijn.

De vestiging van Nina Dak is niet bruikbaar totdat de schade is hersteld. Uiteraard zijn we meteen aan de slag gegaan om tot een oplossing te komen voor alle ouders. Totdat de schade is hersteld vangen we de kinderen in hun vaste groep en met de vaste medewerkers op andere locaties op. Dankzij de hulp van kinderopvangorganisatie SWK Groep hebben we dezelfde dag nog locaties in de buurt gevonden waar we vanaf aanstaande maandag de kinderen opvangen. We bedanken SWK Groep voor de hulp die zij ons bieden.

Vandaag verhuizen we al onze materialen naar de tijdelijke locaties waardoor we maandag fris van start kunnen in volledig ingerichte groepen.

We willen de ouders enorm bedanken voor alle begrip en we doen er uiteraard alles aan om zo spoedig mogelijk weer naar onze vertrouwde omgeving terug te kunnen keren.