Spektakel op het Summer Talents Festival in Voorburg

20-06-18

Woensdag 20 juni vond het Summer Talents Festival plaats in het Corbulopark in Voorburg. Het uitgebreide programma werd geopend door de wethouder, waarna er optredens waren van verschillende kinderen en er genoten werd van diverse activiteiten.

Alle aanwezigen zagen de kinderen van de Brede school in de rol van streetdancers, circusartiesten, kunstenaars en muzikale talenten. Naast deze spetterende shows waren er nog veel meer activiteiten op de pas geopende Playground in het Corbulopark. Zo konden de kinderen voetballen en uit hun dak gaan op het springkussen, maar ook gebruik maken van de nieuwe interactieve speeltoestellen. Zo was er een Sona-boog aanwezig waaronder je kon dansen, terwijl je werd gestimuleerd door muziek en geluid. Daarnaast konden de voetballers hun gang gaan op de Sutu-schietwand met lichteffecten. Kortom, voor ieder wat wils, want Dak was ook nog aanwezig met de kinderen en deelde prachtige strandballen uit.

Wie honger had gekregen hoefde niet te treuren dankzij de wereldkeuken. Er kon worden genoten van verassingshapjes en de dorst werd gelest door gratis koffie, water of thee. Aan het einde werd de winnaar van de Grote Summer Talents Prijsvraag bekend gemaakt en kon de Cultuurworkshopkaart worden overhandigd. Iedereen genoot zichtbaar van deze dag en de echte liefhebbers keken meteen al uit naar de volgende editie. Deze vindt plaats op vrijdag 22 juni aan de Dobbelaan in Leidschendam.