Oranje Leeuwin Mandy van den Berg & Jeugd International Nadine Noordam in Voorburg!

22-12-17

Dak kindercentra start sportief het jaar in Leidschendam-Voorburg! Op donderdag 4 januari houden kindercentra Luuk & Eva Dak een sportdag bij Forum Sport.

2018: het jaar van sport & beweging

De bestuurder van Dak kindercentra, Karen Strengers, de voorzitter van Forum Sport, Pieter Offers en de wethouder Sport van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Nadine Stemerdink, ‘schoppen’ op 4 januari officieel het sportieve jaar af samen met onze Oranje Leeuwin Mandy van den Berg en Jeugd International Nadine Noordam. Van den Berg maakte in 2010 haar debuut in het Nederlands elftal. Noordam kennen we als een van de grotere talenten binnen de selectie van ADO Den Haag Vrouwen en speelt in het Jeugd Nederlands elftal.

 

Diverse sport- en spelactiviteiten

Voor de kinderen staan er diverse sport- en spelactiviteiten op het programma onder begeleiding van 5 sportdocenten én onze Oranje Leeuwin en Jeugd International. We beginnen de dag in de sporthal bij het zwembad Forum Kwadraat. ’s Middags zetten we de sportieve activiteiten voort op het hoofdveld van Forum Sport.

Meet & greet

Aan het einde van de dag zal er gelegenheid zijn om groepsfoto’s te maken en handtekeningen te scoren van Mandy van den Berg en Nadine Noordam.