Nina Dak is terug en viert feest!

16-07-18

Op maandag 9 juli opende Nina Dak in Haagse Hout de deuren weer nadat er op 18 januari, tijdens een storm, een grote boom op het pand was gewaaid. Dit had flinke schade veroorzaakt, waardoor de kinderen tijdelijk op andere locaties opgevangen moesten worden. Dak kindercentra is blij te vermelden dat de locatie weer geopend is.

Tussen 17:00 en 19:00 uur was iedereen van harte welkom aan de Walenburg 6 om dit te vieren. Het thema was prinsen en prinsessen; iedereen mocht verkleed komen. Voor de kinderen waren er genoeg leuke activiteiten verzorgd. Ze konden zich laten schminken of even lekker losgaan op het springkussen. De crea bea’s konden tijdens het feest aan diverse knutselactiviteiten meedoen. Ten slotte was er ook een echte prinses aanwezig  waarmee de kinderen op de foto konden. Het was ook mogelijk om een rondleiding te krijgen, zodat iedereen meteen kon zien wat kindercentrum Nina Dak te bieden heeft. In de middag was er een lunch bereid door de organisatie Middin (Middin ondersteunt mensen met een beperking) voor alle medewerkers die ervoor hebben gezorgd dat Nina Dak weer succesvol haar deuren opende.

Kindercentrum Nina Dak
Nina Dak is een sfeervolle en lichte locatie in Haagse Hout met ruime groepen. Over de gehele lengte van het pand vind je een spannende natuurtuin met bruggetjes, schommels en een apart plekje voor de baby's. De kinderen kunnen vanuit de groepen direct de tuin ontdekken. En met een kinderboerderij op kruipafstand is er volop dierplezier.