Kinderen geven de inrichting vorm

Bij onze naschoolse opvang komt je kind helemaal tot rust. Het is een uitdagende omgeving waar veel plezier wordt gemaakt. Lezen, spelen of gewoon bijkomen; het kan allemaal. Onze naschoolse opvangen in Den Haag sluiten naadloos aan op de behoeften van een schoolgaand kind.

Kinderen geven de inrichting vorm. Op iedere naschoolse opvang-locatie in Den Haag bepalen de kinderen welke activiteiten er gedaan worden. Ook mogen ze meebeslissen met de inrichting van de ruimte. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind dat onze naschoolse opvang bezoekt een plezierige ervaring heeft.

Geen enkele naschoolse opvang in Den Haag is exact hetzelfde. Dit heeft te maken met het feit dat kinderen inspraak hebben in de samenstelling van onze ruimtes. Bij de ene locatie hebben kinderen bijvoorbeeld gekozen voor een knutselhoek, terwijl bij een andere locatie dezelfde hoek als chillhoek is ingericht.

Er is meer mogelijk dan alleen naschoolse opvang in Den Haag

Naast naschoolse opvang, bieden wij in Den Haag ook voorschoolse opvang en vakantieopvang aan:

Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg van huis en zijn je kinderen daardoor veel te vroeg op school? Dan biedt voorschoolse opvang een uitkomst. Vanaf 07:30 uur zijn je kinderen welkom voor voorschoolse opvang bij één van onze locaties in Den Haag. Verschillende buitenschoolse opvanglocaties in Den Haag bieden voorschoolse opvang aan. Bekijk ze hier.

Naschoolse opvang

Waarschijnlijk ben je al bekend met naschoolse opvang. Het is de meest bekende vorm van buitenschoolse opvang. Onze naschoolse opvang begint als de schoolbel luidt en het kind van school komt. Of het nu 14:45 uur, 15:00 uur of een andere tijd is, maakt voor ons niet uit. Wij beginnen zodra school klaar is. De naschoolse opvang duurt tot 18:30 uur. Bekijk hier welke locaties in Den Haag naschoolse opvang aanbieden.

Vakantieopvang

Schoolvakanties en jouw vakantie overlappen meestal niet helemaal. Daarom bieden we ook vakantieopvang aan. Zo kan jouw kind ook in de zomervakantie plezier maken bij de buitenschoolse opvang. Daarbij gaan we uit van de schoolvakanties volgens het Ministerie. Diverse locaties in Den Haag bieden vakantieopvang aan. Bekijk ze hier.

Voordelige all-inclusive tarieven

Wat het exacte tarief is voor jouw kind, hangt af van je persoonlijke situatie. Je vindt alle tarieven terug op onze tarievenlijst. Je kind wordt op de naschoolse opvang voorzien van eten en drinken, zoals vers fruit, verantwoorde tussendoortjes en lunch (op woensdagen en tijdens de vakantieopvang). Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Je weet bij ons vooraf waar je aan toe bent en komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Altijd een naschoolse opvang dichtbij

DAK kindercentra heeft 38 naschoolse opvang locaties in Den Haag. Er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Je vindt hier alle vestigingen van DAK in Den Haag.

Samenwerking met scholen in Den Haag

Kinderen hebben belang bij een soepele overgang van basisschool naar de naschoolse opvang. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met diverse scholen in Den Haag. Ons doel is om alles zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Zo heb je als ouder slechts één aanspreekpunt. Wel net zo makkelijk.

Met bekende pedagogische medewerkers en leerkrachten van school zorgen we ervoor dat het overgangsmoment geleidelijk verloopt.

Waarom naschoolse opvang in Den Haag bij DAK?

Hieronder de 7 redenen om te kiezen voor naschoolse opvang bij DAK kindercentra:

  • Je kind heeft inspraak in de inrichting van de naschoolse opvang-locaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  • Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  • Alle locaties van Dak voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  • Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  • We bieden scherpe all inclusive tarieven.
  • DAK kindercentra werkt om verschillende niveaus samen met basisscholen in Den Haag, zo heb je altijd één duidelijk aanspreekpunt.
  • De naschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van een schoolgaand kind.

Kom eens bij ons langs

Ben je benieuwd naar onze naschoolse opvang in Den Haag en wil je de sfeer komen proeven? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan en bezoek één van onze locaties in Den Haag. Voel je ook vrij om alle vragen te stellen die je hebt. Wij nemen uitgebreid de tijd om deze voor jou te beantwoorden.

Weet je nog niet zeker bij welke locatie je een rondleiding wilt volgen? Je vindt alle naschoolse opvang locaties in Den Haag hier.