Diverse soorten kinderopvang in Rijswijk

In Rijswijk kun je kiezen uit:

  • Kinderdagverblijf (voorheen crèche) 0 – 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang 4 – 13 jaar

 

Voordelen van kinderopvang voor jouw kind

Kinderopvang is niet alleen handig voor als je moet werken of studeren. Kinderdagopvang biedt ook nog eens vele voordelen voor je kind(eren).

Goed voor de taalontwikkeling

De kinderen komen de hele dag met elkaar in aanraking. Gezellig babbelen met andere kinderen en het zingen van leerzame liedjes bevorderen de taalontwikkeling van uw kind. Ook de algemene kennis van de kinderen wordt verbeterd. Aan de hand van liedjes en spelletjes komt het kind van alles te weten over de verschillende seizoenen, feestdagen en dingen uit de natuur.

Samen spelen met andere kinderen

Op de kinderopvang leren kinderen om samen te spelen en en samen speelgoed te delen. Ieder kind leert van elkaar. Doordat de kinderen met elkaar spelen op bijvoorbeeld een kinderdagverblijf (voorheen crèche), verbeteren hun sociale ervaringen en vaardigheden. Die blijven het kind een leven lang bij.

Normen en waarden

De beste leermeesters van kinderen zijn andere kinderen. Terwijl de kinderen met elkaar spelen, leren ze om rekening te houden met anderen. Wat is ‘normaal’ en wat vinden andere kinderen belangrijk? Op de kinderopvang pikken kinderen verschillende normen en waarden op.

Kies uit de kinderopvang locaties in Rijswijk

In Rijswijk kun je DAK kindercentra vinden op twee verschillende plekken. Door de vestigingen in de buurt van het Julianapark en Stervoorde kun je kiezen voor de vestiging die voor jou het dichtst in de buurt is. Er is een buitenschoolse opvang en een kinderdagverblijf (ook wel bekend als crèche) in Rijswijk te vinden.

Kom je een keertje kijken bij een van onze kinderopvang locaties?

Bij beide locaties in Rijswijk ben je welkom om een keer vrijblijvend rond te kijken. Zo kun je met eigen ogen beoordelen of onze kinderopvang bij jou past. Natuurlijk ben je vrij om alle vragen te stellen die je hebt. Zo kan je bepalen of de kinderopvang bij jou en je gezin past.

DAK kindercentra DAK kindercentra