Bel me terug
* verplicht veld

Kosten

Wat kinderopvang precies kost, hangt af van je inkomen en natuurlijk van welke opvangvorm je kiest. Vragen over kosten? Bekijk de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact op met het team Klantadvies via 070 750 21 10 voor een passend aanbod.

Dak kindercentra is geen commercieel bedrijf, maar een stichting met een grote verantwoordelijkheid richting de samenleving. Daardoor kunnen wij onze kinderopvang misschien niet voor de laagste, maar wel voor heel concurrerende tarieven aanbieden. Lees verder

Klik hier voor een pdf met onze tarieven voor 2018.

Rekentool

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst zelf inzicht wilt krijgen in de mogelijke kosten. Daarom ontwikkelde Dak kindercentra de Dak Rekentool waarmee je gemakkelijk berekent wat je netto kinderopvangkosten zijn. Zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Let op: de uurtarieven 2018 verschillen per opvangvorm en de Wet Kinderopvang regelt welke tegemoetkoming, de zogenaamde kinderopvangtoeslag, je mag verwachten van de Belastingdienst, je gemeente of het UWV.

Onze overstapservice

Zit je al bij een andere kinderopvangorganisatie, maar ben je niet helemaal tevreden? Dat kan gebeuren. Je hebt dan echter wel te maken met een opzegtermijn. Dak kindercentra biedt daarom de overstapservice, waarbij je gemakkelijk en kosteloos kunt overstappen naar Dak. Wat houdt dat in? Als je nu voor Dak kiest dan betaal je geen dubbele lasten in de maand van je overstap.

Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Dé vossenjacht in het centrum van..

Staking in het basisonderwijs op 12..

Nina Dak is terug en viert feest!

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?