Peuterspeelzaal | 2-4 jaar

Vind je het belangrijk dat jouw peuter zich goed voorbereidt op school en vast oefent met sociale vaardigheden? Kom dan eens kijken bij een van onze peuterspeelzalen. Je kind zal er zich prima vermaken en verkent spelenderwijs de wereld om zich heen.

Op de peuterspeelzalen van Dak kindercentra kunnen peuters van 2 tot 4 jaar een ochtend of middag gezellig met leeftijdsgenootjes komen (leren) spelen. En als 3 uur te kort is, dan bieden we ook verlengde peuteropvang. Dak kindercentra heeft peuterspeelzalen in Den Haag en Voorburg.

  • Peuterspeelzaal: Dagdeel (minimaal 2 dagdelen per week, 40 weken per jaar)

  • Verlengde peuteropvang: 6,5 uur (40 weken per jaar)

De openingstijden zijn ’s morgens van 08.30 - 11.30 uur en ’s middags van 12.30 - 14.30 uur. Op woensdag is de peuterspeelzaal gesloten.

KIJK peuterspeelzalen is daarnaast onderdeel van Dak kindercentra en biedt peuteropvang op de volgende locaties:

Scherpe tarieven

Wat het precies kost om je kind bij Dak kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij.

Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Wijziging recht op..

De WerkZorgBerekenaar

Nieuwbouwpand aan de Bentelostraat..

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?