Peuteropvang | 2-4 jaar

Vind je het belangrijk dat jouw peuter zich goed voorbereidt op school en vast oefent met sociale vaardigheden? Kom dan eens kijken bij een van onze peuteropvangcentra. Je kind zal er zich prima vermaken en verkent spelenderwijs de wereld om zich heen.

Op de peuteropvang van Dak kindercentra kunnen peuters van 2 tot 4 jaar een ochtend of middag gezellig met leeftijdsgenootjes komen (leren) spelen. En als 3 uur te kort is, dan bieden we ook verlengde peuteropvang. Dak kindercentra heeft peuteropvangcentra in Den Haag en Voorburg.

  • Peuteropvang: Dagdeel (minimaal 2 dagdelen per week, 40 weken per jaar)

  • Verlengde peuteropvang: 6,5 uur (40 weken per jaar)

KIJK peuterspeelzalen is daarnaast onderdeel van Dak kindercentra en biedt peuteropvang op de volgende locaties:

De kosten voor peuteropvang bij KIJK peuterspeelzalen staan op de website van KIJK peuterspeelzalen.

Scherpe tarieven

Wat het precies kost om je kind bij de peuteropvang van Dak kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij. De ouderbijdrage tabellen voor de peuteropvang vind je bij de veelgestelde vragen (vraag 2).

Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Kansengelijkheid voor alle peuters..

Chinees nieuwjaar bij Daan Dak

Valentijn knutseltips!

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?