Even kennismaken

Rondleiding: de eerste indruk van een kinderdagverblijf

Bij het kiezen van een kinderdagverblijf ga je natuurlijk niet over 1 nacht ijs. Wil je zelf eens zien hoe we voor baby’s zorgen, met ze spelen en hoe ze genieten van de aandacht en ontdekkingen? Kom dan vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven op een kindercentrum bij jou in de buurt. Zo kun je zelf ervaren hoe de allerkleinsten al op elkaar reageren en van elkaar leren. Maar natuurlijk ook en vooral hoe een dag voor jouw kindje eruit gaat zien. Maak direct een afspraak of neem contact op met Klantadvies via 070 750 21 10 of klantadvies@dakkindercentra.nl. Ook kun je een informatiepakket aanvragen als je je nog aan het oriënteren bent.

Wennen en wegwijs

Voordat je kindje start bij een van onze kinderdagverblijven, komt het natuurlijk eerst een paar keer wennen. Tijdens zo’n wenperiode maken we jullie graag wegwijs in het kindercentrum. Zo raken jullie vertrouwd met de medewerkers, de andere kinderen en de omgeving. En kunnen wij jou en je kind ook beter leren kennen.
We maken duidelijke afspraken met elkaar. Dat helpt om de verwachtingen over en weer helder te hebben en te houden. We bespreken samen wat voor jou, je kind en ons van belang is of kan zijn. Ook wanneer kinderen
doorstromen naar een andere groep binnen het centrum overleggen de medewerkers met ouders om
deze wisseling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Terug