Flexibele opvang

Verandert je werkrooster maandelijks, wisselen je werkdagen per week of is je werktijd soms wat langer dan gebruikelijk? Dan ben je op zoek naar kinderopvang waarbij je wekelijks dagen en tijden kunt aanpassen aan je eigen situatie! Dit aanbod is af te nemen bij kindercentrum Daan Dak, Lamgroen 18 in Den Haag.

Daan Dak biedt flexibele opvang op doordeweekse dagen tijdens kantoortijden. Maximale flexibiliteit voor jou en, door de vaste gezichten op de groep, regelmaat voor je kind.

Producten & Diensten

 • Opvang gedurende 5,5 uur per dagdeel, vaste starttijd 6.30 uur/ 7.30 uur/ 12.30 uur/ 18.00 uur
 • Opvang gedurende 7,5 uur per dagdeel, vaste starttijd 6.30 uur/ 7.30 uur/ 12.30 uur
 • Opvang gedurende 10,5 uur per dagdeel, vaste starttijd 6.30 uur/ 7.30 uur/ 12.30 uur

Wist je dat je voor nog meer flexibiliteit ook Dag-, avond- & weekendopvang kunt afnemen bij kindercentrum Daan Dak?

Het ritme van thuis

Op het kindercentrum houden we, net als thuis, het ritme van je baby aan. Eten, slapen en verschonen op het moment dat  je baby daar aan toe is. Met het ouder worden, gaan we geleidelijk over op het ritme van dreumesen en peuters. De kinderen hebben dan vaste momenten op de dag waarop ze gezamenlijk eten, slapen en spelen. Aan de inrichting van de centra besteden we de grootst mogelijke zorg. Er zijn knusse plekjes met verantwoord speelgoed, bedjes om rustig te slapen en er is altijd een mogelijkheid om lekker buiten te spelen. Veiligheid en comfort staan hierbij hoog in het vaandel.

Rondleiding: de eerste indruk

Bij het kiezen van een kinderdagverblijf ga je natuurlijk niet over 1 nacht ijs. Wil je zelf eens zien hoe we voor kinderen zorgen, met ze spelen en hoe ze genieten van de aandacht en ontdekkingen? Kom dan vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven. Zo kun je zelf ervaren hoe de allerkleinsten al op elkaar reageren en van elkaar leren. Maar natuurlijk ook en vooral hoe een dag voor jouw kindje eruit gaat zien. Maak direct een afspraak of neem contact op met Klantadvies via 070 750 21 10 of klantadvies@dakkindercentra.nl. Ook kun je een informatiepakket aanvragen als je je nog aan het oriënteren bent.

Inschrijven

Je kunt je kind direct aanmelden of eerst voor meer informatie contact opnemen met het team Klantadvies via 070 750 21 10 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30-17.30 uur) of per e-mail: klantadvies@dakkindercentra.nl. Aanmelden is kosteloos en kan op de volgende manieren:

 • Via de website. Hier vind je een aanmeldingsformulier om online aan te melden.
 • Telefonisch. Een medewerker van de afdeling Klantadvies (070 750 21 10) plaatst jouw kind op de wachtlijst en informeert je over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden.
 • Via het informatiepakket. Dit kun je hier online of telefonisch bij Klantadvies (070 750 21 10) opvragen. Bij dit pakket zit een aanmeldingsformulier.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging waarin wij je informeren over onze werkwijze met betrekking tot plaatsing en eventuele wachtlijsten. De bevestiging is ook ter controle en aanvulling van de door ons geregistreerde gegevens.

Plaatsing & Voorrang

Of er direct plek is verschilt per locatie. Daarom raden we aan je kind zo snel mogelijk aan te melden. Zo heb je een grotere kans dat je kind straks daadwerkelijk bij ons terecht kan. Soms komt je aanmelding op een wachtlijst. Zodra wij je een plaats voor de gewenste opvangdagen kunnen aanbieden (of een deel daarvan), nemen wij contact met je op. Als er meerdere kinderen zijn die in aanmerking komen voor één plaats, dan gelden de volgende voorrangscriteria:

 • Bestaande klanten hebben bij Dak kindercentra voorrang bij:
  • uitbreiding of wijziging van het aantal dagdelen van een geplaatst kind
  • tweede en eventueel volgende kinderen uit één gezin
  • kinderen die van dagopvang of peuterspeelzaal naarbuitenschoolse opvang doorstromen
  • verhuizing naar een ander centrum van Dak
 • Aanmeldingen voor twee of meer dagen opvang per week hebben voorrang op aanmeldingen voor slechts één dag per week.
 • Aanmeldingen voor hele dagopvang, schooltijdenopvang of verlengde peuteropvang hebben voorrang op aanmeldingen voor halve dagopvang.
 • Kinderen van eigen medewerkers gaan voor. Zonder medewerkers kunnen we nu eenmaal geen kinderen opvangen.

Lees meer over plaatsing en wachtlijsten in ons Plaatsingsbeleid (pdf)

Scherpe tarieven

Wat het precies kost om je kind bij Dak kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze visie op spelen en ontdekken, kwaliteit, veiligheid, gezonde voeding of hoe een dag op het kinderdagverblijf of de BSO er precies uitziet? Kijk dan bij Kinderdagverblijf of Buitenschoolse opvang.

Maar je kunt natuurlijk ook eerst de video's over onze dagopvang of BSO bekijken.