Flexibele kinderopvang

Als je in de zorg werkt, bij de politie of bijvoorbeeld in de horeca, dan heb je niet bepaald een ‘9 tot 5’ baan. Je draait wisseldiensten, zit in de continudienst of werkt vaak in het weekend. Je bent dus op zoek naar kinderopvang aangepast aan jouw situatie! Dit aanbod is af te nemen bij kindercentrum Daan Dak, Lamgroen 18 in Den Haag.

Daan Dak biedt flexibele opvang. Handig voor als je rooster per maand verandert, je dagen per week wisselen of je werktijd langer is dan gebruikelijk. Maximale flexibiliteit voor jou en, door de vaste gezichten op de groep, regelmaat voor je kind.

Producten & Diensten

 • Opvang gedurende doordeweekse dagen tussen 06.30 en 20.00 uur
 • Opvang gedurende het weekend tussen 06.30 en 23.30 uur

Het ritme van thuis

Op het kindercentrum houden we, net als thuis, het ritme van je baby aan. Eten, slapen en verschonen op het moment dat je baby daar aan toe is. Met het ouder worden, gaan we geleidelijk over op het ritme van dreumesen en peuters. De kinderen hebben dan vaste momenten op de dag waarop ze gezamenlijk eten, slapen en spelen. Aan de inrichting van de centra besteden we de grootst mogelijke zorg. Er zijn knusse plekjes met verantwoord speelgoed, bedjes om rustig te slapen en er is altijd een mogelijkheid om lekker buiten te spelen. Veiligheid en comfort staan hierbij hoog in het vaandel.

Rondleiding: de eerste indruk

Bij het kiezen van een kinderdagverblijf ga je natuurlijk niet over 1 nacht ijs. Wil je zelf eens zien hoe we voor kinderen zorgen, met ze spelen en hoe ze genieten van de aandacht en ontdekkingen? Kom dan vrijblijvend kennismaken en sfeer proeven. Zo kun je zelf ervaren hoe de allerkleinsten al op elkaar reageren en van elkaar leren. Maar natuurlijk ook en vooral hoe een dag voor jouw kindje eruit gaat zien. Maak direct een afspraak of neem contact op met Klantadvies via 088 750 91 10 of klantadvies@dakkindercentra.nl. Ook kun je een informatiepakket aanvragen als je je nog aan het oriënteren bent.

Inschrijven

Je kunt je kind direct inschrijven of eerst voor meer informatie contact opnemen met het team Klantadvies via 088 750 91 10 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30-17.00 uur) of per e-mail klantadvies@dakkindercentra.nl. Inschrijven is kosteloos en kan op de volgende manieren:

 • Via de website. Hier vind je een inschrijfformulier om online in te schrijven.
 • Telefonisch. Een medewerker van de afdeling Klantadvies (088 750 91 10) plaatst jouw kind op de wachtlijst en informeert je over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden.
 • Via het informatiepakket. Dit kun je hier online of telefonisch bij Klantadvies (088 750 91 10) opvragen. Bij dit pakket zit een inschrijfformulier.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging waarin wij je informeren over onze werkwijze met betrekking tot plaatsing en eventuele wachtlijsten. De bevestiging is ook ter controle en aanvulling van de door ons geregistreerde gegevens.

Plaatsing & Voorrang

Of er direct plek is verschilt per locatie. Daarom raden we aan je kind zo snel mogelijk in te schrijven. Zo heb je een grotere kans dat je kind straks daadwerkelijk bij ons terecht kan. Soms komt je inschrijving op een wachtlijst. Zodra wij je een plaats voor de gewenste opvangdagen kunnen aanbieden (of een deel daarvan), nemen wij contact met je op. Als er meerdere kinderen zijn die in aanmerking komen voor één plaats, dan gelden de volgende voorrangscriteria:

 • Bestaande klanten hebben bij Dak kindercentra voorrang bij: 
  • uitbreiding of wijziging van het aantal dagdelen van een geplaatst kind 
  • tweede en eventueel volgende kinderen uit één gezin 
  • kinderen die van dagopvang of peuterspeelzaal naar buitenschoolse opvang doorstromen 
  • verhuizing naar een ander centrum van Dak
 • Inschrijvingen voor twee of meer dagen opvang per week hebben voorrang op inschrijvingen voor slechts één dag per week.
 • Inschrijvingen voor hele dagopvangschooltijdenopvang of verlengde peuteropvang hebben voorrang op inschrijvingen voor halve dagopvang.
 • Kinderen van eigen medewerkers gaan voor. Zonder medewerkers kunnen we nu eenmaal geen kinderen opvangen.

Lees meer over plaatsing en wachtlijsten in ons Plaatsingsbeleid.

Scherpe tarieven

Wat het precies kost om je kind bij kinderopvang Dak kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze visie op spelen en ontdekken, kwaliteit, veiligheid, gezonde voeding of hoe een dag op het kinderdagverblijf of de BSO er precies uitziet? Kijk dan bij Kinderdagverblijf of Buitenschoolse opvang.

Maar je kunt natuurlijk ook eerst de video's over onze dagopvang of BSO bekijken.

Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Heb jij al een Dak-kei gevonden?..

Verstevigen van het gewone leven..

Dak kindercentra ondertekent..

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?