Opvangvormen BSO

Dak kindercentra heeft een breed en flexibel aanbod. De opvangmogelijkheden verschillen per locatie. Raadpleeg Klantadvies (088 750 91 10) of de desbetreffende unitmanager voor de mogelijkheden bij jou in de buurt. Na en voor schooltijd, in de vakanties en zelfs aanvullende BSO is mogelijk. Ook kun je zelf kiezen of je 52, 48, 46 of 40 weken per jaar BSO afneemt. Het hele jaar door dus, inclusief alle schoolvakanties, of een gedeelte daarvan.

  • Buitenschoolse opvang: Opvang na schooltijd tot 18.30 uur voor kinderen die naar de basisschool gaan.
  • Verlengde naschoolse opvang: Aanvullende buitenschoolse opvang na schooltijd, op vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur.
  • Vakantieopvang: Opvang in schoolvakanties (vakantiedata volgens het Ministerie van OCW) van 8.15 uur tot 18.30 uur voor kinderen die naar de basisschool gaan. 
  • Voorschoolse opvang: opvang voor schooltijd van 7.30 uur tot 8.30 uur gedurende schoolweken voor kinderen die naar de basisschool gaan.
  • Voorschoolse vakantieopvang: Opvang van 7.30 uur tot 8.15 uur tijdens de schoolvakanties (vakantiedata volgens het Ministerie van OCW) voor kinderen die naar de basisschool gaan.

Vind buitenschoolse opvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk bij jou in de buurt of ontdek via de scholenlijst welke BSO met welke basisschool al samenwerkt.