Verschillende soorten kinderopvang in Voorburg

In Voorburg heb je de keuze uit:

  • Kinderdagverblijf 0 – 4 jaar
  • Peuteropvang 2 – 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang 4 – 13 jaar

Zo hebben we voor elk gezin een passende opvangmogelijkheid. Ben je op zoek naar kinderopvang bij jou in buurt? Bekijk al onze vestigingen.

Voordelen van kinderopvang

Kinderopvang is niet alleen handig voor als je moet werken of studeren. Kinderopvang biedt ook nog eens vele voordelen voor je kind(eren).

Samen spelen met andere kinderen

Zo leren kinderen samen te spelen en samen het speelgoed te delen. Daarbij leren ze ook weer van andere kinderen. Hierbij groeien de sociale ervaringen en vaardigheden, die een kind de rest van zijn of haar leven nog gebruikt.

Normen en waarden

Spelenderwijs leren de kinderen van elkaar. Daarbij leren de kinderen andere normen en waarden kennen en ze leren rekening houden met anderen.

Goed voor de taalontwikkeling

Van gezellig kletsen met de andere kinderen en liedjes zingen gaat de taalontwikkeling van de kinderen enorm vooruit. Daarnaast leren we de allerkleinsten door liedjes en spelletjes. Ook doen we activiteiten waarbij de verschillende seizoenen, feestdagen en de natuur aan bod komt.

Keuze uit 9 kinderopvang locaties in Voorburg

In Voorburg heeft DAK kindercentra 9 verschillende locaties, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

Gaat je kind naar school? Dan kies je bijvoorbeeld voor een buitenschoolse opvang in de buurt van de basisschool. Wist je dat DAK samenwerkt met verschillende basisscholen in Voorburg, zodat er voor jou als ouder, één vast aanspreekpunt is.

Gaat je kind alleen naar het kinderdagverblijf of de peuteropvang? Dan kan je natuurlijk kiezen voor kinderopvang in de buurt van jouw huis.

Bekijk alle vestigingen in Voorburg.

Waarom kinderopvang bij DAK?

Hieronder de 6 redenen om te kiezen voor kinderopvang bij DAK kindercentra:

  1. Je kind heeft inspraak in de inrichting van de opvanglocaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  2. Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  3. Alle locaties van DAK voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  4. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  5. We bieden scherpe all inclusive tarieven.
  6. De kinderopvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van een (naar schoolgaand) kind.

Kom je een keertje kijken?

Bij alle locaties in Voorburg ben je welkom om een keer vrijblijvend rond te kijken. Zo kan je zien of de kinderopvang bij jou en je gezin past. Zo kan je het gevoel zelf ervaren en beslissen of dit bij je kind past.

Vraag snel een vrijblijvende rondleiding aan.