Verschillende vormen van het kinderdagverblijf in Rijswijk

Op het kinderdagverblijf bieden we verschillende soorten opvang aan. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde behoeftes wat betreft de kinderopvang. Dit zijn onze verschillende kinderdagopvang vormen:

Hele/halve dagopvang

Bij de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht. Het kinderdagverblijf bestaat uit babygroepen met kinderen van 0 tot 2 jaar, peutergroepen van 2 tot 4 jaar en verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep zitten.

We zijn beschikbaar voor zowel halve dagopvang als hele dagopvang. Halve dagopvang is van 07:30 tot 13:00 uur en hele dagopvang is van 07:30 tot 18:00 uur.

Zoek een kinderdagverblijf in Rijswijk bij jou in de buurt!

Schooltijdenopvang

Schooltijdenopvang is ideaal als je de opvangtijden van je jongere kind(eren) wilt aanpassen aan de schooltijden van je naar schoolgaande kinderen. Deze opvangvorm bieden we aan in aparte schooltijdenopvanggroepen van 08:00 tot 15:30 uur.

Benieuwd naar de locaties die schooltijdenopvang in Rijswijk aanbieden? Vind direct een locatie die aansluit bij jouw wensen.

In het ritme van je kind

Een vast ritme is belangrijk voor kinderen, maar een baby eet en slaapt in het begin nog niet in een vast ritme. Daarom houden we, net als thuis, het ritme aan van jouw baby. Eten, slapen en verschonen doen we op het moment dat jouw kleintje er aan toe is.

Naarmate je kleintje ouder wordt, gaan we geleidelijk over naar het ritme van de dreumesen en peuters. Vanaf dat moment hebben de kinderen vaste momenten waarop ze eten, slapen en spelen. Tijdens een vrijblijvende rondleiding vertellen we je graag over ons vaste dagprogramma voor de kids.

Voordelige tarieven KDV in Rijswijk

De tarieven op onze website zijn inclusief luiers (van Pampers), voeding, vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, activiteiten en materialen. Hier zijn nooit onverwachte, extra kosten aan verbonden. Je weet altijd precies hoe het er voor staat.

De exacte kosten voor kinderopvang verschillen per kind. Dit hangt namelijk af van of je kiest voor hele of halve dagopvang en jouw persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven op een rij en met de handige rekentool kan je jouw maandelijkse kosten berekenen.

Waarom je kiest voor DAK

Hieronder de 5 redenen om te kiezen voor KDV bij DAK kindercentra:

  • Je kind geniet van uitdagende activiteiten bij onze KDV locaties zo wordt de natuurlijke nieuwsgierigheid geprikkeld.
  • Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  • Alle locaties van DAK voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  • Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  • We bieden scherpe all inclusive tarieven.

 

Voor – en Vroegschoolse Educatie

Op een aantal kinderdagverblijven en peuteropvang locaties bieden we Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan. Hierbij wordt op een speelse manier alle ontwikkelingsgebieden extra gestimuleerd.

Deze programma’s richten zich op:

  • Taalontwikkeling
  • Sociaal-emotionele ontwikkeling
  • Cognitieve en motorische ontwikkeling
  • Rekenvaardigheid
  • Ruimtelijk inzicht

Meer weten over Voor – en Vroegschoolse Educatie? Je vindt het hier.

Kom een keertje kijken

Foto’s laten een leuk beeld zien van een kinderdagverblijf, maar we bieden ouders ook graag de mogelijkheid om het gevoel zelf een keer te ervaren. Je bent van harte welkom bij kinderdagverblijf Femke DAK in Rijswijk voor een vrijblijvende rondleiding. We ontvangen je of jullie graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.