Opvangvormen flexibele opvang

Flexibele opvang op werkdagen

Daan DAK biedt flexibele opvang waar je jouw uren over het hele jaar variabel kunt inzetten. Handig voor als je rooster per maand verandert, je dagen per week wisselen of je werktijd langer is dan gebruikelijk. De opvang gedurende doordeweekse dagen vindt plaats tussen 06.30 en 20.00 uur.

Flexibele opvang in het weekend

We bieden als één van de weinige partijen in Den Haag ook weekendopvang (op zaterdag en zondag) aan bij Daan DAK. Handig voor als je bijvoorbeeld werkt in het weekend. De flexibele opvang in het weekend biedt Daan DAK aan tussen 06.30 en 23.30 uur.

 

Het ritme van thuis

Op het kinderdagverblijf houden we, net als thuis, het ritme van je baby aan. Eten, slapen en verschonen op het moment dat je baby daar aan toe is. Met het ouder worden, gaan we geleidelijk over op het ritme van dreumesen en peuters. De kinderen hebben dan vaste momenten op de dag waarop ze gezamenlijk eten, slapen en spelen.

Een dag op het kinderdagverblijf bij kinderopvang DAK kindercentra
DAK kindercentra

Onze kwaliteit

Alle locaties van DAK kindercentra voldoen aan de hoogste overheidseisen en –richtlijnen en staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dagelijks is er een team gediplomeerde pedagogisch medewerkers aan het werk op de locaties. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.

onze-kwaliteit/
DAK kindercentra

Scherpe tarieven

Wat het precies kost om je kind bij kinderopvang DAK kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij. De tarieven van flexibele opvang bij Daan DAK worden hierin apart vermeld.

tarieven/tarievenlijst/
DAK kindercentra

Ouderportaal

De leuke dingen die we doen en de stappen die je kind iedere dag weer zet wil je als ouder natuurlijk niet missen. Dat hoeft ook niet met het ouderportaal. Installeer de app en blijf op de hoogte!

ouderportaal-2/
DAK kindercentra

DAK kindercentra DAK kindercentra