Kinderopvang weer open vanaf 11 mei

08-05-20

Maandag 11 mei a.s. beginnen we weer met de reguliere opvang. Wij zijn blij om alle kinderen weer te mogen verwelkomen! Wij kijken er enorm naar uit om te starten en doen er alles aan om het zo goed en geleidelijk mogelijk te laten verlopen. Sommige kinderen zullen we voor hele dagen verwelkomen op de kinderdagverblijven (KDV) en anderen zullen we na schooltijd ontvangen op de buitenschoolse opvang (BSO). Of je nu op het KDV zit of de BSO, we nemen voor iedereen de tijd die hij of zij nodig heeft om weer rustig te kunnen wennen.

Extra maatregelen

We mogen weer beginnen en we pakken dit zo veilig mogelijk aan. Dit doen we door alle maatregelen vanuit de overheid te volgen om de gezondheid van onze medewerkers, kinderen en ouders te waarborgen.

 

 

  • We gaan zorgvuldig om met de hygiĆ«ne in en buiten de groep: er wordt extra vaak schoongemaakt, er is desinfecterende handgel ter beschikking bij binnenkomst, er worden geen handen geschud en medewerkers en kinderen wassen regelmatig hun handen;
  • Volwassenen bewaren de 1,5 meter afstand van elkaar en op elke locatie is er een veilige looproute uitgezet;
  • De kinderen worden bij de deur van de groep gebracht en gehaald door 1 persoon en we vragen alle ouders het afscheid zo kort mogelijk te houden;
  • Kinderen en ouders met symptomen blijven thuis. Dit geldt ook voor de ouders met een vitaal beroep.

Noodopvang voor cruciale beroepen

Ook na 11 mei blijven we op alle dagen noodkinderopvang verzorgen voor kinderen van ouders die in cruciale beroepen werken. Lees hier meer over onze noodopvang.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met je unitmanager of met onze afdeling Klantadvies via 088 750 91 10 of klantenservice@dakkindercentra.nl.

We kijken ernaar uit om je kind(eren) weer te verwelkomen!