Kinderen hebben inspraak in de inrichting

Na school heerlijk spelen, lezen of bijkomen bij de buitenschoolse opvang. We bieden je kind(eren) een heerlijk warm nest waar veel plezier wordt gemaakt.

De kids hebben zelfs inspraak bij de inrichting van deze omgeving. Daarom is ook geen enkele buitenschoolse opvang van DAK hetzelfde. Bij de ene locatie vind je een gezellige theaterhoek, maar bij een andere locatie is er misschien een leeshoek gemaakt om fijn een boekje te lezen.

BSO Voorburg

Verschillende vormen van buitenschoolse opvang in Voorburg

We bieden je drie verschillende soorten buitenschoolse opvang:

Naschoolse opvang

De meeste kinderen die naar de buitenschoolse opvang gaan, gaan naar de naschoolse opvang. Na school halen wij de kinderen op en zorgen we voor leuke activiteiten totdat jij je kind(eren) weer komt halen.

De naschoolse opvang past zich aan aan de schooltijden van jouw kind. Het maakt dus niet uit of de school van jouw kind om 14.45 uit is of om 15.00 uur, wij starten zodra school klaar is.

Voorschoolse opvang

Moeten jullie beiden op een vaste dag veel eerder van huis dan dat de kinderen naar school kunnen? Dan is voorschoolse opvang de uitkomst voor jullie. De voorschoolse opvang gaat open om 07.30 uur en wij brengen de kinderen naar school zodra de school open gaat.

Vakantieopvang

Niet veel mensen zullen de luxe hebben om de hele vakantie vrij te kunnen nemen, als je kinderen schoolvakantie hebben. Daarom bieden we ook vakantieopvang aan. Vakantieopvang is voor alle kinderen die naar de basisschool gaan. Hierbij hanteren we de schoolvakanties zoals van het Ministerie.

Voordelige BSO tarieven

Het exacte tarief voor buitenschoolse opvang voor jouw kind, hangt af van jouw persoonlijke situatie, hoeveel dagen en voor welke opvangvorm je kiest. Aan de hand van onze tarievenlijst, weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

De kosten voor de BSO zijn inclusief: vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch (op woensdagen en tijdens de vakantieopvang), activiteiten en materialen.

Waarom buitenschoolse opvang in Voorburg?

Hieronder de 7 redenen om te kiezen voor BSO bij DAK kindercentra:

  1. Je kind heeft inspraak in de inrichting van de BSO locaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  2. Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  3. Alle locaties van DAK voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  4. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  5. We bieden scherpe all inclusive tarieven.
  6. Dak kindercentra werkt op verschillende niveaus samen met basisscholen in Voorburg, zo heb je altijd één duidelijk aanspreekpunt.
  7. De BSO sluit naadloos aan bij de behoeftes van een naar schoolgaand kind.

BSO in Voorburg

Kom een keertje kijken

Wil je een keertje komen kijken bij één van onze locaties in Voorburg? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan en kom het gevoel zelf een keer ervaren. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Weet je nog niet bij welke locatie je een rondleiding wil? Je vindt alle buitenschoolse opvang locaties in Voorburg hier.