Kinderen hebben inspraak in de inrichting van de BSO

Na school heerlijk spelen, lezen of bijkomen bij de buitenschoolse opvang. Het kan allemaal bij één van de twee buitenschoolse opvang locaties in Rijswijk. Kinderen kunnen heerlijk genieten van een uitdagende omgeving.

De kids hebben zelfs inspraak bij de inrichting van deze omgeving. Daarom is ook geen enkele buitenschoolse opvang van DAK hetzelfde. Bij de ene BSO locatie vind je een gezellige theaterhoek, maar bij een andere locatie is er misschien een leeshoek gemaakt om fijn een boekje te lezen.

Verschillende vormen van buitenschoolse opvang in Rijswijk

We bieden je drie verschillende soorten buitenschoolse opvang:

Naschoolse opvang

De meeste kinderen die naar de BSO gaan, gaan naar de naschoolse opvang. Na school halen wij de kinderen op en zorgen we voor leuke activiteiten totdat jij je kind(eren) weer komt halen.

De naschoolse opvang past zich aan op de schooltijden van jouw kind. Het maakt dus niet uit of de school van jouw kind om 14:45 uit is of om 15:00 uur, wij starten zodra school klaar is.

Tussenschoolse opvang

Op David DAK Julialaantje bieden we voor de Mariaschool ook tussenschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00u tot 13.00u. Even gezellig samen lunchen en kletsen.

Vakantieopvang

Niet veel mensen zullen de luxe hebben om de hele vakantie vrij te kunnen nemen, als je kinderen schoolvakantie hebben. Daarom bieden we ook vakantieopvang aan. Vakantieopvang is voor alle kinderen die naar de basisschool gaan. Hierbij hanteren we de schoolvakanties zoals van het Ministerie.

BSO in Rijswijk

Voordelige tarieven voor buitenschoolse opvang

Het exacte tarief voor BSO voor jouw kind, hangt af van jouw persoonlijke situatie, hoeveel dagen en voor welke opvangvorm je kiest. Aan de hand van onze tarievenlijst, weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

De kosten voor de BSO zijn inclusief: vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch (op woensdagen en tijdens de vakantieopvang), activiteiten en materialen.

Waarom buitenschoolse opvang in Rijswijk bij DAK?

Hieronder de 7 redenen om te kiezen voor BSO bij DAK kindercentra:

  1. Je kind heeft inspraak in de inrichting van de BSO locaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  2. Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  3. Alle locaties voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  4. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  5. We bieden scherpe all inclusive tarieven.
  6. DAK kindercentra werkt op verschillende niveaus samen met basisscholen in Rijswijk, zo heb je altijd één duidelijk aanspreekpunt.
  7. De BSO sluit naadloos aan bij de behoeftes van een naar schoolgaand kind.

Kom een keertje kijken

Wil je een gevoel krijgen bij één van onze BSO locaties in Rijswijk? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan en kom het gevoel een keer zelf ervaren. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Weet je nog niet bij welke locatie je een rondleiding wil? Je vindt alle buitenschoolse opvang locaties in Rijswijk hier.

Buitenschoolse opvang locatie Rijswijk

Waar kun je onze BSO vinden in Rijswijk?

We hebben diverse buitenschoolse opvanglocaties bij jou in de buurt. Je kunt onze BSO vinden in de volgende wijken: