Kinderen bepalen de inrichting

Je kind komt terecht in een warm nest, een uitdagende omgeving waar veel plezier wordt gemaakt. Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeften van een naar schoolgaand kind.

Op elke BSO locatie in Den Haag mogen de kinderen zelf mee beslissen met in de inrichting van de ruimte en in de activiteiten die er gedaan worden. Zo houden we het leuk voor elk kind dat door de deuren van onze BSO komt.

De locaties in Den Haag zijn dus heel verschillend van elkaar. Bij de ene locatie vind je een theaterhoek, een andere locatie heeft misschien een mooie knutselhoek ingericht, terwijl weer een andere locatie een fijne chillhoek heeft gemaakt waar de kinderen heerlijk tot rust kunnen komen en een boek lezen.

Welke vormen van BSO biedt DAK in Den Haag?

Buitenschoolse opvang betekent ook echt buiten school, dit kan zowel voor – als naschoolse opvang zijn. Maar we bieden ook vakantieopvang. In Den Haag bieden we alle vormen van buitenschoolse opvang:

Voorschoolse opvang

Begint jouw werk eerder dan dat de kinderen naar school kunnen? Dan is voorschoolse opvang een uitkomst. De voorschoolse opvang gaat namelijk om  07.30 uur al open. Verschillende buitenschoolse opvang locaties in Den Haag bieden voorschoolse opvang aan, bekijk hier de locaties om te zien of ze voorschoolse opvang bieden.

Naschoolse opvang

Naschoolse opvang is de meest bekende vorm van buitenschoolse opvang. Naschoolse opvang begint na de schooltijden van jouw kind en het duurt tot 18.30 uur. Het maakt dus niet uit of de school van jouw kind om 14.45 of om 15.00 uur uit is, wij beginnen zodra school klaar is. Bekijk hier welke locaties naschoolse opvang aanbieden.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties ben jij waarschijnlijk niet de hele vakantie vrij. Daarom bieden we ook vakantieopvang aan voor kinderen die naar de basisschool gaan. Hierin hanteren we de schoolvakanties volgens het Ministerie. Verschillende BSO locaties bieden vakantieopvang aan, bekijk hier de locaties om te zien of ze vakantieopvang bieden.

Voordelige all inclusive tarieven

Wat het exacte tarief is voor buitenschoolse opvang hangt uiteraard af van jouw persoonlijke situatie en welke opvangvorm je kiest. Je vindt alle tarieven op onze tarievenlijst.

Deze tarieven zijn inclusief vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch (op woensdagen en tijdens de vakantieopvang), activiteiten en materialen. Je weet altijd waar je aan toe bent en zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Zoek een buitenschoolse opvang bij jou in de buurt

Dak kindercentra heeft 38 BSO locaties in Den Haag, dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt hier alle vestigingen van DAK in Den Haag.

Samenwerking met scholen in Den Haag

Voor je kind(eren) is het belangrijk dat de overgang van basisschool naar buitenschoolse opvang zo soepel mogelijk verloopt. We streven in onze samenwerking met de scholen naar afstemming, zo bieden we jou als ouder één aanspreekpunt.

Met bekende pedagogische medewerkers en leerkrachten van school zorgen we ervoor dat het overgangsmoment geleidelijk verloopt.

Waarom buitenschoolse opvang in Den Haag bij DAK?

Hieronder de 7 redenen om te kiezen voor BSO bij DAK kindercentra:

  1. Je kind heeft inspraak in de inrichting van de BSO locaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  2. Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  3. Alle locaties van DAK voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  4. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  5. We bieden scherpe all inclusive tarieven.
  6. DAK kindercentra werkt op verschillende niveaus samen met basisscholen in Den Haag, zo heb je altijd één duidelijk aanspreekpunt.
  7. De buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van een naar schoolgaand kind.

 

Kom een keertje kijken

Wil je een gevoel krijgen bij één van onze locaties in Den Haag? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan en kom het gevoel een keer zelf ervaren. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Weet je nog niet bij welke locatie je een rondleiding wil? Je vindt alle buitenschoolse opvang locaties in Den Haag hier.